gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
Guru 42:.. ma bitno je, kako to nije bitno?!![]()
Ма .... није битно .... веруј ми, кад ти кажем!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guru 42:.. ma bitno je, kako to nije bitno?!![]()
sceliano:... iako ste svi odvratni i zatvoreni u svoj mali krug od 7 coveka ...
Guru 42:Imam tu igru u fioci i nikako da je probam jbga, snabdevaju me prijatelji imam i jos kojecega, ali nemam vremena, mada kada sam poslednji put nesto poceo da igram bio je uninstal za pola sata, nije da je igra bila losa nego vise ne osecam zabavu u tomemiki_r:boze GURU 42, zar mislis da bi ja, obozavalac fotografija iz vazduha tako nesto propustio, FIBI3 mi javila i ja o'ma doso da vidim,
ovo sam tek tako usliko da me podseca na izlozbu....
.. da ti iskreno kažem, malo sam se iznenadio kad' niko nije prepoznao fotku sa terase, a svi ovde, kao, volimo fotografiju.. ok ja sam je zafarbao, onako, kako meni pajsuje, al' opet!?
.. al' nije to tema, tema je biJo Dane, koji me stravično podseća na glavnog lika iz FPS: STALKER, ako znaš o čemu zborim... a inače grad Pripjat je uz, samu, černobiljsku elektranu.. pa tako ulete.. malo neplanirano, među autoportrete.......![]()
Jel Stalker vredi truda instalacije?
Nije loša igrica, ali ima boljih.danez:Imam tu igru u fioci i nikako da je probam jbga, snabdevaju me prijatelji imam i jos kojecega, ali nemam vremena, mada kada sam poslednji put nesto poceo da igram bio je uninstal za pola sata, nije da je igra bila losa nego vise ne osecam zabavu u tome
e stvarno je njam njam,jeli smo ih dushan i ja juche na vasharuduskas:![]()
Drugari izvin'te ako mi obrazi izgledaju malo čudno, al' usta mi bila puna gumenih bombona dok sam pošavala da napravim ovo..
natasha`:e stvarno je njam njam,jeli smo ih dushan i ja juche na vasharu
svidja mi se kako si ovo uradila...
btw,ja od skora imam isti takav radijator u kupatilu![]()
miki_r:RAW je zakon!!!
duskas:ja pokušala malo da zatamnim okolinu da mi ne radite inventar po kupatilu... al' izgdena ne vredi.
piiih...od toga ne mozesh pobeci..mi vidimo i nevidiljivoduskas:ja pokušala malo da zatamnim okolinu da mi ne radite inventar po kupatilu... al' izgdena ne vredi.
hihihihiMili:Хе, хе ... мени Дуле радио инвентар по купатилу (да подсетим - у питању су плочице), а сад његова Ната ради инвентар по твом!![]()
Само се зезам, да се неко од њих не увреди, мени је то баш симпатично.![]()
danez:^^^
NJam, NJam, gumene bombone.
Guru 42:Imam tu igru u fioci i nikako da je probam jbga, snabdevaju me prijatelji imam i jos kojecega, ali nemam vremena, mada kada sam poslednji put nesto poceo da igram bio je uninstal za pola sata, nije da je igra bila losa nego vise ne osecam zabavu u tome
.. ma vredi, kaki ne vredi.. al' opet, to je moje( subjektivno) mišljenje...
'ladno može da se poredi sa Far Cry....
Guru 42:.. Miki, pa ti si višestruka ličnost... zreo si za posmatranje, sa satelita......![]()
ispalo je fantastično!!!