АУТОНОМАШТВО- КУДА И ЧЕМУ

Narod Vojvodine zivi MNOGO LOSIJE nego sto bi trebalo i nego sto UME DA RADI.

Politicari Vojvodine su DRUGE KLASE (Koliko danas ima ministara iz Vojvodine u novoj vladi Srbije?)

Vojvodina ne trazi ODVAJANJE OD SRBIJE, nego SVOJE PRAVO MESTO u Srbiji kao njen NAJRAZVIJENIJI DEO!

Srpski nacionalisti NAMERNO POISTOVECUJU autonomiju sa separatizmom, jer u autonomiji ne mogu TOLIKO DA MUZU pokrajinu!
Не постоји народ Српске Војводине- Постоји само народ Србије!
Или још боље, по Уставу, постоји српски народ и остали грађани Србије!

Sa ovim potencijalom koji imamo mi u Vojvodini zivimo ispod svakog minimuma.Nase novce pokrali su vlastodrsci iz Beograda i sa njima se razmecu i udeljuju nam ga .Kompletna privreda Vojvodine je upropascena u reziji barapske ekipe koja nas unistava i osporava nam nase pravo na autonomiju.

Upravo o takvima kao ti sam pričao u tekstu gore. Dakle, kradu lokalne vlasti u Vojvodini ali pošto je naravno uvek najlakše okriviti nekog drugog onda se to svaljuje na Beograd i ostatak Srbije.

Ma ne zeli Njemacka zele Srbi iz Vojvodine...sta se docekalo da se Srbin od Srbina dijeli :D
Mesta u kojima su živeli Folksdojčeri ,a kasnije na njihovo mesto došli kolonisti su uglavnom za sve ove godine postala teške vukojebine ,tako da sumnjam da su žitelji današnje BRD zainteresovani za imovinu u nekom fuckin Sečnju,Medji,Žitištu ,Crnji,Obrovcu,Ravnom Selu i sl .

Dobio si odgovor, pa ti proveri koliko taj iz surdulice uplacuje na taj budzetski racun a koliko recimo Becejac..

О томе ће ти најбоље рећи БДП, а БДП Војводине је око 25% БДП-а државе, што значи испод просека, што даље значи да се Војводина може сврстати у неразвијени крај...
Ако не верујеш поставићу линкове...

То ја и покушавам да кажем. Краде Београд о Војводине и краде цела Србија.

Добро, нека ми објасне поступак тога како Београд украде паре ево на овом примеру.

Неки град у Војводини узме паре из буџета и то из фонда за развој АП Вoјводине

http://www.vdf.org.rs/default.aspx?action=home

да на пример изгради неки трг у центру. Ради се 2 недеље нешто ситно и стане се, после кажу нема пара. А узели су за изградњу. Шта је ту крив Београд?

То ја и покушавам да кажем. Краде Београд о Војводине и краде цела Србија.

Добро, нека ми објасне поступак тога како Београд украде паре ево на овом примеру.

Неки град у Војводини узме паре из буџета и то из фонда за развој АП Вoјводине

http://www.vdf.org.rs/default.aspx?action=home

да на пример изгради неки трг у центру. Ради се 2 недеље нешто ситно и стане се, после кажу нема пара. А узели су за изградњу. Шта је ту крив Београд?

То су појединачни примери, а постоји прецизна статистика, Војводина је испод просека Србије, а добијају по Уставу 7% више него други крајеви.

Back