Automobilizam

[Ne_Vazim_Se];17680607:
josh te sluzi taj shunjalic a? :D ...mislio sam da cesh ga uvaljash i uzmesh neshto drugo. :)

e a ns shto je haos za parkiranje... mislio sam da u bg-u nema mesta dok to nisam video. :D
Ma kakvo prodavanje , za matiza od 8 godina mogu da dobijem soma ,ili soma i po evra(ako me usere ) , a za to mogu da se šutam u bulju.Doplata nekog keša ne dolazi u obzir ni ovo ne vozim previše ,a služi me za ono što treba , mislim išli smo i do Beča i do Jagodine nije nikakva frka , ali inače retko vozim , nekad i po nedelju dana ga ne upalim , sve mi je blizu , a kad idem negde dalje više volim da me voze , a ja da mogu da ločem ko sav čestit narod . :lol: U fazonu sam kad treba negde da se ide "ja dajem kola , a ko će da vozi dogovorite se , zabole me " ,mada retko ko hoće da vozi ,pogotovo na tekme i slične ekskurzije jer je osudjen na torturu . :mrgreen:

Poslednja izmena:
Vozim vec 7 godina,imam 2 auta,oba mercedesa, prvi je W124 300E kojeg koristim u privatne svrhe,a drugi je GLK220CDI 4MATIC kojeg koristim kao taksi.Clan sam Mercedes Benz kluba u Norveskoj i verujem da cu do kraja zivota voziti samo mercedese,sto naravno znaci da preferiram nemacke autmobile :).Da bih kupio moj omiljeni auto ne treba mi 100000 eura,dovljno je oko 50.000 za jednog dobro ocuvanog W124 E500 Limited iz '94 ili jednog E55AMG iz 2001.
Evo ga GLK
2011-03-24171856-1.jpg

A evo ga i 300E :)
IMAG0139-1.jpg

Kupio moj burazer Astru G ,uvoz iz Nemacke - 4.000 evra. Ovaj sto mu ga je doveo sigurno je uzeo jedno 500,600 evra cistog kesa,zato planiram ja jednom da odem do Nemacke i da uzmem nekog Nemca,Opela,Golfa...

Back