Automobilizam

John Marston

Domaćin
Poruka
3.717
Nek ovo bude tema za automobile, na ovom PDF-u.

Sad mene zanima, je l' vozite? Sta vozite? Ako ne vozite sta biste voleli da vozite(cak i ako vozite :D)

Omiljeni automobili? Omiljena marka. Ciju industriju preferirate(sad ce svi Nemce :P)

Koji biste auto kupili da imate kesa na racunu (recimo stotinjak hiljada evra :D)

Da li cisto volite da gledate automobile, ili volite da "zamastite ruke", tj. da pogledate ispod haube. Da li uzivate dok vozite?

Ajmo tinejdzeri da vas vidim :P

Poslednja izmena:
Evo krenucu ja. Obozavam Ford automobile. Naravno i Audija, Mercedesa, Mazdu, Folksvagena, itd... Ali FORD mi je omiljen. Umalo da zaboravim Jeep.

Neki od mojih favorita su:

Pre svega neprikosnoveni mustang iz '69-e

1969-ford-mustang-boss-42-5w.jpg

Njegov moderni naslednik, auto od kojeg se najezim kad ga vidim.

Shelby '07

http://1.***************/-UL-wIqtpGGE/TaeKNcwHiZI/AAAAAAAABb4/ACY7jm90FXo/s400/Ford+Mustang+Shelby+GT+2007+%252811%2529.jpg

Sad malo Audi:

v8-powered-audi-r8-spyder-in-the-pipeline.jpg

Novi R8 Spyder, V8 motor, rastura.

Zatim najnoviji Audi A7

2011-audi-a7-sportback-price-3.jpg

Volim uglavnom automobile, kao sto vidite, za drag trke, koji trose boga oca, a kostaju 3 boga oca :lol:

Crna boja mi je omiljena, matirana karoserija.

A inace, ovako malo realnije opcije su mi Golf 5 koga bih voleo da vozim i kupim.

vw_golf_v_orciari_ntc1.jpg

vw_golf_v_orciari_ntc.jpg

Inace, kad polozim, vozicu Pezo-a dvesta sesticu :P

peugeot-206-11.jpg

Ajmo sad vi :lol:

I ja sam ranije mislio d' otvorim ovu temu... :P

Ne vozim nista trenutno...jos nisam ni polozio zato sto sam lenstina... :rumenko:

Da imam 100k evra...pa kupio bih mustanga, ako bih mogao da nadjem onog sto mi se svidja za te pare...

A kad polozim...hmmm...ne znam koja kola da kupim, vi predlozite neka koja mislite da su dobra za solidne pare... :rumenko:

Obavezno neka u kojima ce imati mesta za tri rveku koje cu pokupiti kad budem isao do Bg-a... :rumenko:

Heh ja sam staromodan
je l' vozite? Sta vozite?
Vozim, Wolkswagen Passat b5.5
VW-Passat-B5.5.jpg
Omiljeni automobili? Omiljena marka.
Mercedes,uglavnoms tariji modeli, nekako imaju nesto cool u sebi
w124amge36hk8.jpg
Ciju industriju preferirate(sad ce svi Nemce :P)
Nemac uglavnom, mada Japanci mi se svidjaju takodje

Koji biste auto kupili da imate kesa na racunu (recimo stotinjak hiljada evra :D)
Ne bih trosio pare na automobile :lol:.. Bacanje para :D
ali da moram da potrosim kes na automobil uzeo bih audi r8, mad anisam siguran da moze za sto hiljada, msm da je malo vise. (mada posle ne bih imao ni za gorivo xD)
Da li cisto volite da gledate automobile, ili volite da "zamastite ruke", tj. da pogledate ispod haube.
Voleo bih, ali se ne razumem preterano :(..
Da li uzivate dok vozite?
U Beogradu sumnjam da iko uziva da vozi :D

Poslednja izmena:
Prvi auto mi je bio mercedes w123, pa sam promenio par jugica i sad vozim reno, taliju (klio sa gepekom) ... eo, da je vidite:

photo0367tp.jpg

Voleo bih da vozim volvoa s80, alfu 159, hondu akord...

Gotivim Japance dosta, mada volim i sve ostale automobile... omiljena marka... pa, recimo Volvo mada ima tu josh par ozbiljnih kandidata...

Za 100k? :lol: Izbor bi bio preveliki... mada recimo kareru neku ili nisan 350z ako bih hteo da se izivljavam ili neshto tipa a8-ice ako bih hteo lagano da se vozim...

Pa sve shto umem sam da uradim i shto ne zahteva neki alat poseban uradim (a to je jako malo :lol:), za ostalo se angazuje majstor...

Da, uzivam... volim da vozim i bash sam dobar u tome... hocu ponekad i lagano da vozim ali najvishe uzivam u brzini. :)

[Ne_Vazim_Se];17677431:
burzuj :p

daj sliku! :D

haha ma nisam.. Iskreno zayebao sam se mnogo kad sam uzeo taj auto, zbog mnogo razloga.. Tesko parkiranje,skupa registracija,velika potrosnja... Da je bilo pameti uzeo bih neki mali automobilcic tipa punto,seicento ili tako nesto :D...
E trebam da ga slikam dobro me podseti, u principu izgleda isto kao na onoj gore slici, sivi metalik malo svetlija nijansa

haha ma nisam.. Iskreno zayebao sam se mnogo kad sam uzeo taj auto, zbog mnogo razloga.. Tesko parkiranje,skupa registracija,velika potrosnja... Da je bilo pameti uzeo bih neki mali automobilcic tipa punto,seicento ili tako nesto :D...
E trebam da ga slikam dobro me podseti, u principu izgleda isto kao na onoj gore slici, sivi metalik malo svetlija nijansa

a pa znam, je*iga tako ti je to sa tim skupim velikim automobilima... osim ovoga sa parkiranjem, to nije zbog visoke klase nego zato shto josh uvek ne znash da vozish... :p

ali opet ima to i svojih drazi bahat je to auto :D ... pravi mushki, kriminalan bash.

Bwaco, koliko si dao za VW? Oko 6-7000? :P

sve ukupno je bilo pre pola godine oko 6000 ako se dobro secam
[Ne_Vazim_Se];17677513:
a tek piton ili kako god da se vec chita?

zjuuu zlochin
hahaha uh brutalan je stvarno.. Ima i ovih novih passata na ulicama ih vidim ponekad, stvarno su ga unapredili, moj je vec prilicno zastareo :D..
Kakav je Pezo 406?

I kakva je zastava 10? Cuo sam da je njesra, ali postoji sansa da dobijem ta kola pa reko' ako su dobra mozda ih ostavim... :think:

Pa Srpsko ko Srpsko.. ali je sasvim ok i mozes ga kupiti za male pare+servisi su sica.Samo pazi sta dobijes od opreme, neki modei nemaju ni servo :(

sve ukupno je bilo pre pola godine oko 6000 ako se dobro secam

Pa Srpsko ko Srpsko.. ali je sasvim ok i mozes ga kupiti za male pare+servisi su sica.Samo pazi sta dobijes od opreme, neki modei nemaju ni servo :(

Dobro si prosao, 6k za ta kola je dobra cena... :D

Znaci da prodam cim ga dobijem...

Ne znam da l' da uzmem pezo, kosta 6,5k, da l' je to mnogo za ta kola?

Kakav je Pezo 406?

I kakva je zastava 10? Cuo sam da je njesra, ali postoji sansa da dobijem ta kola pa reko' ako su dobra mozda ih ostavim... :think:

pa za te pare je losh, osakatili su opremu u odnosu na italijanski i brzo gubi na vrednosti zato shto je nash...

... a pezo 406 je odlichan auto.

Dolazim za 5 min. samo da bacim nesto... :rumenko:

hahahhahaa :D realno... eo ti josh materijala, snimi ga iznutra kakav je:

2011_volkswagen_phaeton_10_cd_gallery.jpg

hahaha uh brutalan je stvarno.. Ima i ovih novih passata na ulicama ih vidim ponekad, stvarno su ga unapredili, moj je vec prilicno zastareo :D..

uf, da, novi pasat tek... kakva je ono zver reci...

[Ne_Vazim_Se];17677589:
pa za te pare je losh, osakatili su opremu u odnosu na italijanski i brzo gubi na vrednosti zato shto je nash...

... a pezo 406 je odlichan auto.

hahahhahaa :D realno... eo ti josh materijala, snimi ga iznutra kakav je:

2011_volkswagen_phaeton_10_cd_gallery.jpg

Ma u 'rac sa zastavom, svejedno su i ruzna kola...-

Aaaa, kakva je to lepota, 'ebote , imam osecaj da kada si unutra k'o da si na jahti... :sad2:

Poslednja izmena:
[Ne_Vazim_Se];17677604:
pa ako je tipa chetvrto i u vrh stanju sve sve i da ga spustish na shest i nije... ali za shest soma mozesh da kupish svashta shto bash pezo 406?

Pu, znao sam... :neutral:

Ma moj poznanik ima ta kola pa ih hvali na sva vrata, a video sam jednog za 6,5...mada sam pretpostavljao da je to mnogo za ta kola...msm kad je Bwacina masina samo 6k racku bih za ovog pezoa ja dao preko...

Imam svoj auto neki , za grad odličan , al ga vozim minimalno . Uglavnom mi je sve blizu,a kolima odem u do radnje ili pijace , do grada na kafu i kad treba nešto da obavim u drugfim delovima grada. A ovako kad idem "napolje" , u izlaske , na Dunav, na utakmice i slično ne mogu da uzimam kola zbog raznih poroka koji kruže okolo . :rumenko:

siromashan je iznutra skroz... totalni nedostatak pregradi za odlaganje kojechega, ne znam kako se nisu iscimali to da regulishu na dzipu od 50k evra... a i nije uopshte tolko udoban kolk'o bi chovek ochekivao...

Back