Automobili sa stranim tablicama

Petar BSK

Veoma poznat
Poruka
10.059
Nisam bas mnogo iskustan,pa da cujem vas ;).
Kako sada sa strancima,tacnije postoji li mogucnost da se prebaci na nase tablice,jos bolje sad kad uvedu nove?
Primetio sam da su stranci mnogo jeftiniji,zbog problema sa papirima...

Jos nesto,kad bi kupio takav auto da li bi mogao da ga prebacim na moje ime?

Poslednja izmena:
Ja kad sam kupovao kola rekli su mi svi da ne obracam paznju na strance osim ako nisu basss jeftiniji. Jer moras da platis neki porez koji je u stvari procenjena vrednost tog auta, ma bezi bre,veiko cimanje, minimum 1000-2000 eura.

Auuu,ja sam mislio da to vezom u policiji mogu da sredim...
Inace dosta su jeftiniji stranci nego domaci,valjda zbog toga...
Nasao sam nekog BMW-a 92. godiste,solidno stanje,stranac za 1000e. Ulozio bih jos toliko u njega,al ovaj porez ne mogu da placam...

Poslednja izmena:
Auuu,ja sam mislio da to vezom u policiji mogu da sredim...
Inace dosta su jeftiniji stranci nego domaci,valjda zbog toga...
Nasao sam nekog BMW-a 92. godiste,solidno stanje,stranac za 1000e. Ulozio bih jos toliko u njega,al ovaj porez ne mogu da placam...

nema sanse da je taj euro 3.. A i to ti je krs mnogo, uzmi nesto novije. Ili ga odvedi na detaljan pregled, ali ono bas bas detaljan...

Ljudi, stranac je stranac, bio on u Srbiji, u Nemačkoj ili Bangladešu. Za sve strance važe ista pravila, a to je ocarini, pa tek onda registruj, pa tek onda vozi. A, za prvi korak, carinjenje, važe neka pravila. Jedno od njih je da auto ima euro3. Znači, nema nikakvog trika da se ocarini i registruje starije auto. Prošle godine je bila neka uredba, koja je trajala 3 meseca, i tada je moglo. Ali, to je bila indijanština. Državi zafalilo para, a i da bi se napokon crnogorci preregistrovali, pa su ljudi to koristili da preregistruju strance necrnogorce.

Dakle, nema ništa od toga da kupiš stranca, da nije euro3, i da ga legalizuješ. Nema trika. I, nema trika da se ijedan stranac preregistruje na srpske table, a da se prethodno ne ocarini.

Ljudi, stranac je stranac, bio on u Srbiji, u Nemačkoj ili Bangladešu. Za sve strance važe ista pravila, a to je ocarini, pa tek onda registruj, pa tek onda vozi. A, za prvi korak, carinjenje, važe neka pravila. Jedno od njih je da auto ima euro3. Znači, nema nikakvog trika da se ocarini i registruje starije auto. Prošle godine je bila neka uredba, koja je trajala 3 meseca, i tada je moglo. Ali, to je bila indijanština. Državi zafalilo para, a i da bi se napokon crnogorci preregistrovali, pa su ljudi to koristili da preregistruju strance necrnogorce.

Dakle, nema ništa od toga da kupiš stranca, da nije euro3, i da ga legalizuješ. Nema trika. I, nema trika da se ijedan stranac preregistruje na srpske table, a da se prethodno ne ocarini.

Hvala na odgovoru. Nisu to losi automobili,al ovi nemogu da ih voze,niti da ih prodaju pa daju za male pare. Jedino da se vozi na divljaka...

....postovi donqihote trenutno sam u slovackoj tu radim tu sam kupio auto pa bi da ga prebacim na nase table pa su mi preporucili vama da se obratim dali je to izvodljivo kako da znam jel evro 3 motor auto je odlican fiat brava 2000 godiste.....i dal se to uopste isplati prebaciti na nase table????hvala unapred.....:think:

1210113769-1.jpg

domace tablice z:pz:pz:pz:lol:

6192_milo-djukanovic-reuters_f-1.jpg

Poslednja izmena:

Back