- Poruka
- 237.367
Da, 1 mesec u EU, mada je pitanje koliko je to zbog želje kupaca, a koliko zbog zastoja u proizvodnji koje imaju proizvođači.Sandero jel to onaj auto što je prodavaniji od novog golfa?![]()
Inače i Duster postoji s fabrčkim TNG - om.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, 1 mesec u EU, mada je pitanje koliko je to zbog želje kupaca, a koliko zbog zastoja u proizvodnji koje imaju proizvođači.Sandero jel to onaj auto što je prodavaniji od novog golfa?![]()
Ima valjda i Dačija s tim istim motorom.
Auh, ovo s tamponima me je baš neprijatno iznenadilo. Nikad to ni na jednim kolima nisam koristio. Pre nekoliko godina sam probao jedan Sandero i nije mi se činio tako bučnim. Ovaj što se sad prodaje ima i noviji, valjda tiši motor.
To stoji da ti mali motori u b segmentu počnu da pevaju na 140 ali ionako su projektovani za grad pa ko žuri nek gura čepove u uši hehe.
Ja već dugo pričam da se auto kupuje razumom a to je potrošnja i cena servisa/održavanja. Ok je kada neko ima 20 godina i želi nešto specijalno ali te godine časkom prođu i treba malo i razmišljati.
Meni je cilj da svakom kupovinom novog auta da ga isplatim uštedom kroz potrošnju i što nižu cenu eksploatacije.
Školski primer je dačija iz prethodnog komenta.
Ja vozim na plinu i hvala Bogu nikakvih problema.Koliko sam ja snimio situaciju u Srbiji mada nisam bio vec 5 godina, TNG ili engleski LPG je nenadje6iv nacin ustede.
Da, samo da dodam osim ulaganja u instalaciju TNG ili dodatne doplate ako kupujete fabricki ima jos jedan dodatni trosak a to je zamena filtera za garanciju na svakih 15K, a posle moze i duze, medjutim meni je filter bio cini mi se oko 7000din sa sve zamenom.
Ali nista ne brinite sve se isplati. Ja sam vec sa 20000 isplatio komplet ugradnju gasa i sve buduce filtere do 300,000km
Litar standardnog benzina je 170 dinara a litar plina 93,94 dinara tako da se itekako isplati.Nisi bio 5 godina bajo plin se uopšte ne isplati, sada je litar plina 100 dinara a benzin 150 din sipao sam pre mesec dana pun rezervoar možda je i poskupeo u međuvremenu Dakle vrti se oko 30% uštede a to ti pojede ugradnja ako ne voziš mnogo. Isplati se ako auto troši mnogo po gradu recimo kajen i slično.