Foggo
Ističe se
- Poruka
- 2.755
Upro si kao neko ko bas i ne razume neke stvari i onda ti se lepo objasni a ti i dalje nastavljas i sta je tebi nenormalno tu da se ukljuci odbrambeni mehanizam i odupre?
Trava? Moja stvar jer zelim da uzivam u zelenilu a ne betonu i to je takodje bila zamerka jos par ljudi ali nije sve u betonu jer u gradu imam mogucnost da sam u zelenilu a to je u mogucnosti mali broj ljudi da ima jer sam maltene u centru grada.
Posao? Ide kako ide i ja sam sasvim zadovoljan i nije mi jasno zasto mnogi hoce da zavire u to kako radim i koliko prodajem?
Odnos prema kupcu? To treba da pitate kupce a ne one koji misle da su kupci i nikad nista nisu kupili niti su me zvali i kontaktirali ali misle da znaju kakvi su prodavci i sve trpaju u isti kos a to si ucinio i ti Foggo iako me nikad nisi cuo niti video a kamoli kupio auto od mene. Gresim?
Kad okacim sliku na forumu nigde ne pise da prodajem ili da nudim taj auto jel tako pa prema tome ko ima saznanje o cemu se radi lako je za dalje.
Ajde da ti posaljem uskrsnji odgovor i da zavsimo ovu prepisku...
Prvi deo..iskreno..mene licno ne zanima nista oko tvog biznisa, niti sam ti potencijalni kupac, time i da zavrsimo taj deo price..svako treba da radi onako kako misli da treba, i bice adekvatno nagradjen za to.
Sto se tice same teme i ono sto me ustvari iziritiralo da zapocnemo ovu polemiku.
Tema je otvorena sa namerom da jedan forumas (i druge koje to zanima, i ja bi potencijalno kao jedan od tih) da sazna kakvi su automoblili u Holandiji, od cene, opreme,odrzavavanja..cak mozda i neki savet za neke koji bi samostalno da se u upuste u taj poduhvat.
Onda si se ti prikljucio temi, i uvideo priliku da se besplatno reklamiras i prikazes sebe kao neko ko prodaje da kazemo "dobre" automobile.
I da potrosim jos 5 min svog zivota na tebe (uz kafu naravno

Citati iz Dule 021 poruka:
- Evo ga jedan holandjanin ali ovog puta sa malo km jer je to mali gradski auto. Toyota Aygo 1.0 2008. - auto iz tvog prodajnog dvorista
- Evo dva holandska "krsa" koji mi takodje stizu uskoro.

- Evo krenuo kamion ka Srbiji. Sve odvaljena kola jel da? Ova dva poslednja gore i dole su moji.

- Zadnja dole je ova moja Toyota.
- Slika iz carine a sad idem po ovu Giuliettu pa ce uskoro biti u mom dvoristu.
- Jos jedan u ponudi. VW Jetta 1,4 Hibrid 2013. Kao sto se vidi otpadaju delovi sa njega i spreman je za otpad kako to mario voli da troluje.
- Juce uzet i Renault Twingo 1,2 2010.
- Opet iz Holandije BMW 525d 2011. Motor sa 2933 ccm i 204 ks.
- Toyota Auris 1,6 VVTi 2012. Izuzetan primerak.

....ima ih jos, svi na istu temu, iliti lager automobila Dule 021.
E sad, u prncipu je nemam nista protiv toga, slobodno ti prikazuj svoje autmobile, ali da ponovim jos jednom otvori svoju temu o tome, i tamo ih stavljaj koliko hoces... Koga zanima kupovina, pretpostavljam da ce te kontaktirati. A takodje mogu i tvoji kupci da ti salju hvalospeve po zelji, tako da ne moras sam sebe da hvalis.
I druga stvar, ako ti neko kaze (a u ovom slucaju to sam bio ja) da nije lepo da trolujes temu i da se reklamiras, umesto da se pravis "pametna srbenda" sa sitnim podjebav..ma tipa ti se nista ne razumes itd, lepo se izvinis drugarima forumasima i kazes nisam znao da vam to smeta....
Umesto toga i dalje si uporan u svom stilu (napad je najbolja odbrana) pa sad tu se tuzakas kako se drugi raspituju o tvom biznisu, koliko zaradjujes i sta god.
Sve u svemu, ja nemam sta da dodam vise na temu.
Moderatoru je ocigledno ok da se ti samoreklamiras na ovoj temi, dok je sama tema, na zalost, potpuno bneskorisna.