Automobil sa troje vrata

1690995588653.png

sta je bre jace
najpre krece da truli sajtna ispod tih nepostojecih vrata

drugo pogledaj rezultate testova
tim automobilima uvek puca patos na pola

nije poenta u jacini nego u guzvanju
jer ti guzvanje apsorbuje najvise energije pri sudaru i tako umanjuje silu kojoj je izlozen vozac ili putnik
Ajd objasni mi što bi vrata bolje sprečila gužvanje od gole karoserije , ucelo? Nema logike

Ja ne razumem koji je razlog da ima auto samo troje vrata a da nije dvosed. Dvosed možda nema zadnja vrata, ali mislim da se razumemo. Zbog čega onda postoje zadnja sedišta u automobili sa troje vrata? Za svaki slučaj zauzet onoliki prostor?
Ponekad vozači lažu da njihovo sedište ima problem i da ne može da se obori da bi ustao suvozač. Ljudi vide čar u tome da im se neko stiska na zadnjem sedištu kupea, pogotovo devojke u raznim pozama kad ulaze i izlaze. Ako baš hoćeš da se voziš u mom autu mora da ti bude neudobno. Taj neki način razmišljanja. Kao što rekoh, cool faktor.
Mnogi sportski modeli su dosta poželjniji sa 2/3 vrata, kao što je Golf Gti ili Civic.
Imam kupe i nije mi smetalo dok sam uglavnom vozio sam, sad mi već treba nešto sa 4/5 vrata.

Mnogi sportski modeli su dosta poželjniji sa 2/3 vrata, kao što je Golf Gti ili Civic.
Imam kupe i nije mi smetalo dok sam uglavnom vozio sam, sad mi već treba nešto sa 4/5 vrata.
Realno ja mislim da postoje automobili sa troje vrata (coupe) jer se kod njih ne postoji ona verikalna pregrada na staklu koja razdvajaprednja i zadnja vrata kao kod automobila sa petoro vrata. Zbog dizajna bolje rečeno.

2020-bmw-x1-euro-spec-106-1559085961.jpg
2018-mercedes-benz-s-class_100620714_l.jpg

Ponekad vozači lažu da njihovo sedište ima problem i da ne može da se obori da bi ustao suvozač. Ljudi vide čar u tome da im se neko stiska na zadnjem sedištu kupea, pogotovo devojke u raznim pozama kad ulaze i izlaze. Ako baš hoćeš da se voziš u mom autu mora da ti bude neudobno. Taj neki način razmišljanja. Kao što rekoh, cool faktor.
Ja sam godinama tako vozio prijateljicu sa aerodroma pa kada sam je jednom izvrteo na driftu oko slavije ništa joj nije bilo jasno ali je posle išla taksijem :mrgreen:

Back