Ne, nego razmak između sedišta treba biti veći, da čovek može proći na ,,kant'' što bi se reklo.Pontoj logici koja je poenta da ima vise od dva mesta po redu u bioskopskoj sali. Ako neko dodje kasnije svi moraju da ustaju da bi ovaj prosao....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nego razmak između sedišta treba biti veći, da čovek može proći na ,,kant'' što bi se reklo.Pontoj logici koja je poenta da ima vise od dva mesta po redu u bioskopskoj sali. Ako neko dodje kasnije svi moraju da ustaju da bi ovaj prosao....
Najpre posle 30 godina akanja i lupanjasta je bre jace
najpre krece da truli sajtna ispod tih nepostojecih vrata
Opet mora da se provlaci, sta ako u sred filma odluci da se ide u wc da se rukuje sa vrsnjakom? Eto prodje ispred tebe I zaklonice platno...Ne, nego razmak između sedišta treba biti veći, da čovek može proći na ,,kant'' što bi se reklo.
Pa šta da se radi, bar neće nekoga udarati po nogama.Opet mora da se provlaci, sta ako u sred filma odluci da se ide u wc da se rukuje sa vrsnjakom? Eto prodje ispred tebe I zaklonice platno...
Hoce ako je overweight.... I onda jos posle mora da se vrati na mestoPa šta da se radi, bar neće nekoga udarati po nogama.
To što imaju višak kilograma ne ustaju mnogo često. Bar ne udara ljude po nogama dok prolazi.Hoce ako je overweight.... I onda jos posle mora da se vrati na mesto
Ajd objasni mi što bi vrata bolje sprečila gužvanje od gole karoserije , ucelo? Nema logikesta je bre jace
najpre krece da truli sajtna ispod tih nepostojecih vrata
drugo pogledaj rezultate testova
tim automobilima uvek puca patos na pola
nije poenta u jacini nego u guzvanju
jer ti guzvanje apsorbuje najvise energije pri sudaru i tako umanjuje silu kojoj je izlozen vozac ili putnik
Pa jeste, zato vecina sportnjaka je sa 2 ili 3 vrata. Kraci, kompaktniji i cvrsci.Ma pusti ga lupa gluposti auto sa dvoje vrata je jača karoserija. Bulazni.
Ja ne razumem koji je razlog da ima auto samo troje vrata a da nije dvosed. Dvosed možda nema zadnja vrata, ali mislim da se razumemo. Zbog čega onda postoje zadnja sedišta u automobili sa troje vrata? Za svaki slučaj zauzet onoliki prostor?U pitanju je cool faktor, zato i postoji S klasa kupe.
Ponekad vozači lažu da njihovo sedište ima problem i da ne može da se obori da bi ustao suvozač. Ljudi vide čar u tome da im se neko stiska na zadnjem sedištu kupea, pogotovo devojke u raznim pozama kad ulaze i izlaze. Ako baš hoćeš da se voziš u mom autu mora da ti bude neudobno. Taj neki način razmišljanja. Kao što rekoh, cool faktor.Ja ne razumem koji je razlog da ima auto samo troje vrata a da nije dvosed. Dvosed možda nema zadnja vrata, ali mislim da se razumemo. Zbog čega onda postoje zadnja sedišta u automobili sa troje vrata? Za svaki slučaj zauzet onoliki prostor?
Moja zena samo 5-oro vrata, ispod toga, ne dolazi u obzirAko nisi taksista ne trebau ti 5 vrata.
U principu.....
Realno ja mislim da postoje automobili sa troje vrata (coupe) jer se kod njih ne postoji ona verikalna pregrada na staklu koja razdvajaprednja i zadnja vrata kao kod automobila sa petoro vrata. Zbog dizajna bolje rečeno.Mnogi sportski modeli su dosta poželjniji sa 2/3 vrata, kao što je Golf Gti ili Civic.
Imam kupe i nije mi smetalo dok sam uglavnom vozio sam, sad mi već treba nešto sa 4/5 vrata.
Ja sam godinama tako vozio prijateljicu sa aerodroma pa kada sam je jednom izvrteo na driftu oko slavije ništa joj nije bilo jasno ali je posle išla taksijemPonekad vozači lažu da njihovo sedište ima problem i da ne može da se obori da bi ustao suvozač. Ljudi vide čar u tome da im se neko stiska na zadnjem sedištu kupea, pogotovo devojke u raznim pozama kad ulaze i izlaze. Ako baš hoćeš da se voziš u mom autu mora da ti bude neudobno. Taj neki način razmišljanja. Kao što rekoh, cool faktor.
Mnogi sportski modeli su dosta poželjniji sa 2/3 vrata, kao što je Golf Gti ili Civic.
Imam kupe i nije mi smetalo dok sam uglavnom vozio sam, sad mi već treba nešto sa 4/5 vrata.