Automatsko spajanje postova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.273
Od juče vidim da se poruke koje su pisane jedna za drugom spajaju automatski.
Ovo nije praktično što se tiče korisnika jer ne želimo da nam neke poruke budu spojene.

Evo malopre postujem na Fotografiji, odgovaram na 2 pitanja i želim da postavim fotku
ali se oba odgovora i fotka spajaju u jednu poruku.
15 minuta je previše vremena za postavljanje fotki na istoj temi, a ne želimo da nam one budu u istom postu.

Budite ljubazni pa nam vratite ovo u prvobitno stanje :D

u stvari to je nekad bilo na forumu i ljudi su se zalili sto nema na ovom softveru i sad su se stekle tehnicke mogucnosti i mi smo samo vratili nesto sta je bilo oduvek na starom softveru i sta su ljudi masovno trazili da vratimo.
i bolje je ovako

dopunis misao za 15 min

a ako stalno dopunjujes misao , pa ispadne 15 postova spojeno

onda bas i nije neka misao

E pa ja pišem tri i pet postova za redom..kad otvaram novu temu na Likovnoj umetnosti.
I upravo ste mi spojili tri posta za redom..To ne liči ni na šta. Sve je zbrda-zdola.
Ne odgovara mi to nikako.
https://forum.krstarica.com/threads/kraljica-viktorija-zamrznuta-ljubav.939723/
I još nešto..kada članu spojite tri posta za redom,a jedan treba obrisati ili premestiti
na drugu temu..to je nemoguće,jer ih ne možeš odvojiti.
Upravo sam ja dok sam bila mod na likovnoj tražila da se postavljaju po jedna slika
u jednom postu rad lakšeg premeštanja ili brisanja.
Sad dok ja otvorim temu i čekam tih 10-15 min. za sledeći post..tema je već
nestala sa Najnovijih tema.I ko će onda da dođe i pogleda temu?Posetioci?
Ni u snu..

Ne vidim zasto bi iko pisao 3 poruke zaredom. To je flood ili spam.
Primera radi. Napisao sam tri poruke zaredom...ovde...I proizilazi da je to flodovanje ili spamovanje. Komentarisao sam tri posta onako po hronološkom redosledu. Nije valjda da sam trebao napisati jedan post, pa onda čekati 15 minuta, da bih napisao drugi, pa opet 15 minuta čekanja za treći. I onda, to šta... ne bi bilo ni spamovanje ni flodovanje.

Ivane, a ovo je da kažem zanimljivo. Pogledaj ...ovde...moja tri posta. Medjusobno nemaju nikakve veze. I ima ono. Dva korisnika su stavili ono :heart: . A zbog kojeg li posta...

I kada recimo imam sat vremena, kada mogu da budem na svojoj temi tamo na religiji, značilo bi da mogu napisati 4 posta a da budu razdvojeni. Nekako mi to nije logično. Jedno je kada napišem recimo dva posta, da kažem malo zahtevnija pa treba malo više vremena. Ali, za manje zahtevne postove, čekati 15 minuta da ne bi bili spojeni nekako mi nije logično.

Budeš pozdravljen.

Upravo sam ja dok sam bila mod na likovnoj tražila da se postavljaju po jedna slika
u jednom postu rad lakšeg premeštanja ili brisanja.
Sad dok ja otvorim temu i čekam tih 10-15 min. za sledeći post..tema je već
nestala sa Najnovijih tema.I ko će onda da dođe i pogleda temu?Posetioci?
Ni u snu..
@Ivan čekam odgovor
Kako da na Likovnoj otvorim temu sa tih 15 minuta čekanja?
Ko će da pogleda temu koje više nema na spisku Najnovije teme?

Da li je to činjenica ili ne?
Nisam ja to izmislila...
A na to sam i ranije ukazivala, ali naravno, svi su pali s Marsa.

@jerohinac pisanje jedne poruke kao odgovor na temi je pozeljno ponasanje, jer se tako podize kvalitet diskusije i smanjuje flood/spam/chat.

Ne vidim nikakvu potrebu za pisanje vise poruka zaredom, niti za cekanjem 15 minuta ili bilo kog drugog vremenskog intervala.

Kad citira 3 posta, mora da napiše 3 poruke ali ne želi da budu sastavljene.

Kao recimo sada moja 2 posta sastavljena a nemaju veze jedan s drugim.
Ovo će biti treći... :aha:

Takve tvoje zelje ne doprinose kvalitetnoj diskusiji. Ne vidim nikakvu realnu potrebu da pises 3 poruke zaredom, kad sve mozes da napises u jednoj.

Ne vidim potrebu tom neprijatnom tonu.
Nisu to moje želje, jer kao što vidiš, nisam ja jedina kojoj to smeta.

Pošto ste nam odgovorili na pitanja a nemate nameru da nešto promenite, slobodno zatvorite temu da
se dalje ne mučimo dokazujući vam da niste u pravu.

Zašto da mešamo babe i žabe u recimo 2 citata koji nemaju veze jedan s drugim?

Da li je to činjenica ili ne?
Nisam ja to izmislila...
A na to sam i ranije ukazivala, ali naravno, svi su pali s Marsa.
a ovde se bunis sto smo uveli sistem spajanja poruka..ajde prvo smisli sama sa sobom sta ti odgvoara a sta ne i onda napisi..ti si upravo podrzala nov sistem a i pokazali smo da nije tacno da kreiramo izluziju da se tu nesto radi.

:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back