Automatsko spajanje postova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.285
Od juče vidim da se poruke koje su pisane jedna za drugom spajaju automatski.
Ovo nije praktično što se tiče korisnika jer ne želimo da nam neke poruke budu spojene.

Evo malopre postujem na Fotografiji, odgovaram na 2 pitanja i želim da postavim fotku
ali se oba odgovora i fotka spajaju u jednu poruku.
15 minuta je previše vremena za postavljanje fotki na istoj temi, a ne želimo da nam one budu u istom postu.

Budite ljubazni pa nam vratite ovo u prvobitno stanje :D

kao sto rekoh, Emina won`t like this... :cool:
Sto uvek pominjes Eminu : D

Zasto ne omoguce da se iskljuce ta dosadna obavestenja ,sta ima stalno da me obavestava ako je nesto spojeno??
Za to nisam znala

Jaoj vidi spojile se ove dve zadnje poruke hihihj

Nema vise mog spamama : (
Sad cu da cekam, kad bude neko prvi nesto napisao, pa tek onda da pisem

Zasto ne omoguce da se iskljuce ta dosadna obavestenja ,sta ima stalno da me obavestava ako je nesto spojeno??
E ali stvarno to sto kazes, vidim i sad, sta ima to da me obavestava
To je bezbeze

Sto uvek pominjes Eminu : D

Za to nisam znala

Jaoj vidi spojile se ove dve zadnje poruke hihihj

Nema vise mog spamama : (
Sad cu da cekam, kad bude neko prvi nesto napisao, pa tek onda da pisem

E ali stvarno to sto kazes, vidim i sad, sta ima to da me obavestava
To je bezbeze
Ja vise bataljujem forum ,stalno nesto namecu ,izvode neke krive Drine .

Što se tiče flooda (neki od vas ne razlikuju spam i flood), dobro je to automatski sprečiti. Time se olakšava rad moderatorima da ne jure za ljudima koji vole da flooduju.
Ali to sa sobom vuče posledice da nekada iz opravdanih razloga korisnik želi da odvoji postove, ali mu je to onemogućeno.

ostali forumi koje koristim takodje spajaju postove, mogu da primetim...
Ali to je dobra praksa. Ovde ljudi flooduju žestoko. Treba da listam 5 stranica da nađem odgovor zato što neko napiše 15 posta u nizu. Glupost.
Do sada nije bilo mogućnosti da se fllod spreči, ali napokon je to pitanje rešeno. Samo da isključe notifikacije o tome.

Sa druge strane, mana ove zamisli je što, ako postavim u jednom postu video sa tekstom, a odmah ispod uradim isto, ne verujem da će to moći. Ispalo bi da pokušavam dva videa u istom postu. Samo da probam, sec.

Pa da, ne mogu pisati dve poruke zaredom koje sadrži video sadržaj. Eto problema što se toga tiče..

Poslednja izmena od moderatora:
Ljudi, ovo je užas. Vratite prethodno normalno stanje. Ovo će samo još više da otera korisnike sa foruma.
u stvari to je nekad bilo na forumu i ljudi su se zalili sto nema na ovom softveru i sad su se stekle tehnicke mogucnosti i mi smo samo vratili nesto sta je bilo oduvek na starom softveru i sta su ljudi masovno trazili da vratimo.

u stvari to je nekad bilo na forumu i ljudi su se zalili sto nema na ovom softveru i sad su se stekle tehnicke mogucnosti i mi smo samo vratili nesto sta je bilo oduvek na starom softveru i sta su ljudi masovno trazili da vratimo.
Meni samo smeta to što ne mogu u dva posta zaredom da postavim video. Kao što sam naveo. Recimo, postavim u jednom postu video London otvaranje, a u drugom postu video za francusku odbranu i neće. Spaja mi postove. Samo je taj deo nepraktičan. Ali što se tiče flooda, to radi savršeno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back