automatik... pitanje..

• Začetnik teme Začetnik teme Daky_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
xxexe... ni meni to nije normalno, jel zna neko zbog cega je tako? Auto mi nije reg pa nemogu da ga slepam do majstora,jedan automehanicar sto je blizu mene,ne razume se u automatike..pa reko da pitam ovde zbog cega je tako? Ako neko zna,, :)

ja nzm u cemu je onda problem... danas sam joj kupio jos 2 litra ulja za menjac i dolijo sad ide bolje... samo imam jos jedan problem,imam neki varajet 2 karburator koji trosi nenormalno... 2L potrosi na 500 metra... ja nzm zbog cega to.. on nebi trebao tako da trosi.. i na 3 svecicu kao da ne radi klip... a kad je stavljen od keca karb on radi..tj kad izvucem kabal sa 3 klipa on pocinje da trokira a sa karb varajet ne reaguje...

I meni karburator nije bas najbolji,cesto nema dobar ler i znam da mi je problem prljav rezervoar,a u vecini slucajeva vozim na tng i tako je sve u redu, a ako ti je bolje sa kecevim karburatorom stavi taj i vozi tako...U sve tri brzine( D ,2 ,1 )se ponasa isto,ulje ne dolivam jer ne curi nigde... A tebi je tu drugi problem, kolicina ulja,mozda filter,a mozda i lamele . Proveri nivo ulja u menjacu kad je zagrejan na radnu temperaturu i dok motor radi a rucica na polozaj N.... Skini karter i pogledaj sta je u njemu ocisti sito i razvodnu plocu,ako ne bude bolje ili vozi tako i spremaj pare za manuelni menjac,pedale i saltac ,ili kod majstora za automatske menjace.

Kod mene nije tako... nzm sta mu je problem... inace raspitao sam se za manuelni menjac.. jedan auto servis u krnjevu hoce da mi zameni sve za neke smesne pare... da skine automatski menjac i stavi menuelni 5b i sve ostalo + ruka za nekih 150 evra.. :) Nije skupo...

Back