Auto stajao ispod smokve

mario80

Stara legenda
Poruka
80.734
Auto mi stoji parkiran ispod smokve u bg i pun je onih tačkica. Ugl to spadne posle dobre kiše ali sam sada na moru, auto u garaži i neće do daljnjeg videti kišu. Čime bi to moglo da se ukloni? Jel dovoljno da polijem auto vodom pa naprskam neku hemiju i isperem samo?
Ps: najbliža perionica mi je na 70-80 km. Vukojebina.

Auto mi stoji parkiran ispod smokve u bg i pun je onih tačkica. Ugl to spadne posle dobre kiše ali sam sada na moru, auto u garaži i neće do daljnjeg videti kišu. Čime bi to moglo da se ukloni? Jel dovoljno da polijem auto vodom pa naprskam neku hemiju i isperem samo?
Ps: najbliža perionica mi je na 70-80 km. Vukojebina.
To ce mozda da se skore dok se ti ne vratis s odmora,pa ne bi bilo lose da uzmes tecnost za prozore,napravis dobru penu u kofi,pa sundjerom,premazes penom auto,zatim uzmes crevo i speres.

Pa to nešto i planiram da uradim ovde u garaži samo ne znam šta, imam svakakvu neku hemiju ali nebi da eksperimentišem i shebem nešto. Možda običan deterdžent za sudove da naprskam smuljam i isperem? Šampon?

Jel neko prao te fekalije od smokve?

Polio kofom vode, naprskao smesom deterdženta za sudove i šampona, probrljao sunđerom i isprao sa tri lavora vode. Odmh je sve sletelo a izgledalo je baš ulepljeno. Posle naprskao felne axelom malo brljnuo i dobro isprao vodom.

Back