Auto - radionica, potraznja delova

Da li neko zna koji je uzrok nepodnosljivog skripanja kocnica. Menjao sam skoro prednje diskove i plocice na sva cetiri tocka (uz obradu zadnjih diskova), i od tada mi kocnice skripe ko sasave. Mislim da je u pitanju neki od zadnjih tockova, jer toliko glasno skripi da ne smem da otvaram prozore radi provere koji je tocak u pitanju, jer bi pri tom eksperimentu ostao bez bubne - opne!!!
Inace, kocnice mi (osim sto skripe) rade sasvim normalno, i naravno jace koce nego ranije!!!

Pozdrav i hvala unapred!
Imaš objašnjenje ovde:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6123640&postcount=1486

Moj drug kod nekih sustera ugradjivao alarm. Oni mu lepo ugradili ALI
po ugradjivanju alarma, auto mu se na svakih 60s (stopovali smo ga u stotinku) naglo izgubi gas, tj ako ne pritisnes u tom trenutku kvacilo ugasi se. I ode on u ovlasceni servis na diagnostiku, kad ono sisznuo mu komp ineceda se konekturje na racunar.

Da li se nekome ovako nesto dogodilo do sada?

Posedujem gore vec napomenuto vozilo starosti 7 godina i imam problem da kada se zagreje motor na radnu temperaturu nece da salje gorivo,odnosno pocne da trokira,ali ne konstantno,vec kad trucne preko neke rupe ili preko lezeceg pandura...Dok kad je hladan ide k'o besan...
Da li je neko imao slican kvar i kako ga je otklonio ?

p.s. Sumnjam na potapajucu pumpu u rezervoaru,ali ne mogu da je testiram nikako van vozila,jer se kvar pojavljuje tek u "toplim" uslovima...

Posedujem gore vec napomenuto vozilo starosti 7 godina i imam problem da kada se zagreje motor na radnu temperaturu nece da salje gorivo,odnosno pocne da trokira,ali ne konstantno,vec kad trucne preko neke rupe ili preko lezeceg pandura...Dok kad je hladan ide k'o besan...
p.s. Sumnjam na potapajucu pumpu u rezervoaru,ali ne mogu da je testiram nikako van vozila,jer se kvar pojavljuje tek u "toplim" uslovima...

Ne znam koliko sada kosta kompletmo ciscenje sistema od rezervoara do brizgaljki ( zatvoreno , pod pritiskom , bez skidanja rezervoara )
Ako nije skupo , nije lose odraditi to za pocetak ...

Hm...zaboravio sam da napomenem da je dizel :D
ALi moguce je to,posto ja volim da ga ispraznim skoro do dna,pa tek onda da ga tankam do chepa...Tako sam najbolje proveravao potroshnju,ali eto ti mi je ocigledno doslo glave...
I...da cujem savet,da ne vozim sa manje od pola rezervoara ubuduce?

Pumpa u rezervoaru nema veze sa temperaturom motora, ista se ne greje kad i motor, problem je ocigledno ispod haube(neki deo pri grejanju otkazuje), mozda je problem pumpa i jos nesto...ali samo pumpa-tesko.

Back