Auto - radionica, potraznja delova

To injektiranje može da radi, ali izgleda da popusti vremenom! Meni su to radili na motoru prošlog leta, i skoro primetim da gubi pritisak (pri tom se guma duva na 2.9)
Odem kod njega, on me pita "oćeš da ti za 300 dindži ponovo stavim ovo pošto je stari "čep" popustio, ali bez garancije - može da traje dva dana, a može i dve godine, ili da ti skinem gumu i zakrpim iznutra kako treba za 2.5k?"

Reko evo 300 dindži i uradi najbolje što možeš... :lol:

Zadnja guma na motoru... to retko ko hoće uopšte da radi, jer treba puno vremena. Moraš da skineš ceo točak, lančanike, da paziš oko felne, mnogo je pipavije i skuplje nego za auto.

Ја ћу да видим која ће цена да буде за крпљење унутра, ако нешто буду превише тупили скинућу гуму сам, натопићу тај део супер лепком и то је то..

Ne znam kako će to da drži, pošto su neki tipovi super lepkova vrlo slabo elastični, al' možeš da probaš. Mislim da ne bi trebalo da bude skupo kod vulkanizera, a opet imaš neku garanciju.
Ма ставићу супер лепак око инјектора који је већ еластичан ако цена буде превелика. А ако опет буде зезало, сигурно нећу да плаћам пар хиљада лепљење гуме старе 10 година, него ћу да купим две нове гуме и здраво.

Mislim da imam dve gume u toj dimenziji koje nikad nisu bile na autu. Stariji dot ali nove gume i to mislim da su Continental.
Ako si za takvu varijantu mozes da ih dobijes po korektnoj ceni.
Inace imam oko 100 guma raznih dimenzija vise letnjih nego zimskih ali eto takva je trenutna situacija.
Ako nekom treba dobra polovna guma iz inostranstva sa sarom izmedju 6 i 7mm neka se obrati na pp.:)

Mislim da imam dve gume u toj dimenziji koje nikad nisu bile na autu. Stariji dot ali nove gume i to mislim da su Continental.
Ako si za takvu varijantu mozes da ih dobijes po korektnoj ceni.
Inace imam oko 100 guma raznih dimenzija vise letnjih nego zimskih ali eto takva je trenutna situacija.
Ako nekom treba dobra polovna guma iz inostranstva sa sarom izmedju 6 i 7mm neka se obrati na pp.:)

Тја, пошаљи цену на private, надам се да су чуване како треба.

mrsak nisi rekao o kom se autu radi jer cesto je isplativije da se kupi drugi volan koji bude kao nov nego da se presvlaci jer ne postoji u Srbiji majstor koji ima kozu koja izgleda kao fabricka i vidi se da je volan presvlacen.
A nisi ni rekao iz kog si grada jer ima i u NS jako dobrih majstora koji presvlace volane.
Kako god ga uradili dok je nov i lici na nesto ali posle godinu dana se vidi sta je original a sta presvlacen volan.

u bg ima tip pravi cuda od auta STORELLI
http://www.storellidesign.com/alfa-romeo-147-presvlacenje-volana-u-kozu/#!/galerija/
11986393_1473093613018472_761946294685302827_n.jpg
BMW-E46-presvlacenje-volana-i-plastike-4.jpg

Preporučuješ neku marku?

Svi oni naručuju iz Kine i prodaju 5-6 puta skuplje. Gledam komentare, 800 ljudi komentarisalo i glasalo i prosečna ocena je 96%. Na to se oslanjam kada kupujem sa tog sajta, a već kupujem duže vreme i u poslednjih 2 meseca čini mi se preko 20 stvari sam naručio od njih. Trenutno 11 čekam da stignu, a evo i nekih primera:

troje naočara od po euro. Na planinarenju ih slomim slučajno vrlo često.
5-6 vakumskih kesa za odlaganje sezonske odeće, posteljine itd.
2 para zaštitnih nogavica za sneg
2 karabinjera itd...

sve što je do sada stiglo: više muzike nego para.

Pitanje ovde oko sijalica. Hteo bih da zamenim sijalice LED-sijalicama. Od gepeka, do sijalica u kabini, a ima ih kod dva suncobrana, pozadi svetlo i napred dva svetla.

Stvarno se u to nimalo ne razumem.

Naručio bih kineze:

http://www.aliexpress.com/wholesale...isAtmOnline=n&CatId=200003683&g=y&needQuery=n

Je l menjao neko kod sebe te sijalice?
Može li neko da mi objasni zašto bi se menjale obične sijalice za led sijalice. Što je to dobro a što loše ? Da li manje ili više crkavaju i da li oštećuju neki drugi deo auta ? Da li mora da se ugasi svo osvetljenje kada se pali auto da ne bi pocrkale ?

Pozdrav svima

Jako cudan problem, i ne znam kako da ga resim:

Oba creva koja su iza motora su vrela kada auto radi. Ali u kabinu duva iskljucivo hladan vazduh

sobzirom da je crevo vruce, what gives .. ? kako je moguce da temperatura dolazi do kabine, odnosno kabinskog hladnjaka, a da iskljucivo duva hladan vazduh ? ventilator radi inace, cuje se i rade 1.2.3.4

Pitam, zato sto mi deluje krajnje nemoguce da se hladnjak toliko zapusi da bnije u stanju da duva bar mlako, osim ako mi macka nije umrla nasred hladnjaka pa blokira sve komplet

Nisam ga otvarao, i ne znam kako je podesen sistem grejanja ali znam po drugim kolima, ovog Clio-a imam tek 2 nedelje i prethodni vlasnik je zaboravio da mi kaze da ne radi grejanje ..

pomozite :)

Back