lordi
Zainteresovan član
- Poruka
- 313
Znaci staje bez problema ,ali nista jace od 2.0 nebih ubacivao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma hocu nego nisam ga vozio uopste totalno sam smetnuo s uma da je tamo voda da to ispraznim pre mrazeva..naso sam jednog da vidis kako odma pita za koji je auto pa onda cenaSvaki autolakirer ima i kolegu plasticara jer sta mislis ko im krpi branike i plastikariju pre farbanja.Ovo ti kazem cisto radi lakseg nalazenja plasticara.
I odsad sipaj tecnost za sofersajbne jer kako ispade jeftinije je.
Svaki autolakirer ima i kolegu plasticara jer sta mislis ko im krpi branike i plastikariju pre farbanja.Ovo ti kazem cisto radi lakseg nalazenja plasticara.
I odsad sipaj tecnost za sofersajbne jer kako ispade jeftinije je.
jel obe funkcije idu na jedan gumb ili je odvojeno. ak' je na dva dugmeta, onda je crko kontakt od ovoga što zaključava. možda ga samo treba očistiti malko..
Uz svo duzno postavanje ,za sada je u pitanju nedovoljno informacija....
Fali :
- Koji je auto u pitanju
- Koje godiste
- Koji tip kljuca (kruskica,skakavac itd)
- Jel u pitanju fabricka centralna brava ili naknadno ugradjena uz alarm
- Dali je mozda u pitanju centralna brava koja radi na vakum ili kao kod vecine na struju
....ajd bar ovo da znamo,pa da mozgamo dalje![]()
Kako ti ide auto sa tim 1.1 motorom ?Sada ključ za zaključavanje je proradio!. Ja i ćale smo ga otvorili i isprobavali ga, sada je ok.
Pežo 206 1.1
2003. godište
Skakavac
Centralna brava na vakum
Peugeot 206 nema skakavac kljuc i nema vakumsku centralnu bravu.Ovako izgleda fabricki kljuc za 206 2003 godiste.Sada ključ za zaključavanje je proradio!. Ja i ćale smo ga otvorili i isprobavali ga, sada je ok.
Pežo 206 1.1
2003. godište
Skakavac
Centralna brava na vakum
Kako ti ide auto sa tim 1.1 motorom ?
Peugeot 206 nema skakavac kljuc i nema vakumsku centralnu bravu.Ovako izgleda fabricki kljuc za 206 2003 godiste.
![]()