Auto radio

silovski

Primećen član
Poruka
968
Zivo me interesuje kako rade ove varijante nikakvih marki sto podrzavaju usb,karticu,aux,blutut...Po izgledu se vidi da je jeftinoca da li neko ima iskustva.

image.jpg

kad sam kupovao bila mi je opcija ovako nesto

a onda sam shvatio da nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari

pa sam uzeo nov jvc koji je bio duplo skuplji

ili polovnu ili novu marku

Zvuk kod tih kineskih uredjaja je los a i sam kvalitet uopste je bezveze.
Dovoljno ga je uzeti u ruku i osetiti tezinu koja je duplo ili i vise manja nego kod brendiranih uredjaja.
Ja ih zato nikad nisam uzimao a trenutno imam jedno 20 raznoraznih firmiranih CD plejera koj sam godinama skupio iz raznoraznih kola a neke sam i kupio.
Imam modele i sa usb-om a i neke sa bluetooth-om kao npr ovu Alpinu za koju se zna da je to brend u vrhu.
https://www.ponuda.rs/autoradio__480/alpine-radio-cde-173bt-4x50-watt-cd__3498821
Inace sam resio da pocnem da ihprodajem jer se stvrila gomila a stoje mi bezveze jer u poslednjih dve godine malo kola mi je stiglo a da nema fabricku muziku. Ima tu raznih Sony,Blaupunkt,JVC,Panasonic,Pioneer i drugih brendova.

Imam ja i Kenwood CD plejere i jako lepo izgledaju ali sto se tice zvuka oni su u basovima u odnosu na druge i nemaju takve visoke zvukove kao npr. Pioneer.
Sony je iz mog ugla najlosiji ali i to sve zavisi od serije a i samih zvucnika jer i oni su jako vazni.
Sad imam jedan napucan Sony ali kog nisam ni cuo kako radi a ima prelep izgled i daljinac i tezi je os obicnih Sony plejera.
Isto tako imam i jedan napucani PAnasonic sa daljincem i zaista je neverovatno koliko je tezi od svih ostalih plejera i prosto se covek zapita sta je tu toliko teze.

Back