AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

Aaaaaaa pa nisam znao da kad platis auto 35-40k eura da treba da mu bude odrzavanje isto kao i za onaj koji platis 11-12k.
Ja se stvarno izvinjavam sto ne znam.:hahaha:
To samo ovi seoski pametnjakovici misle da tako treba pa i nije cudo sto im je sve skupo sto je iznad nivoa jednog Punta koji je 6x jeftiniji od tog Hyundai i 20 sto se tice delova i odrzavanja.
Lepo sam dao primere i vidi se koliko je Hyundai u stvari skup kad se trebaju kupiti delovi.
A sto se tice cene pumpe ona kosta 15k dinara i nisam ja corav nego si corav ti mario a to sto je to ovlasceni servis pa menja brucu na zbunu to je nesto sasvim drugo ali toliko bi kostalo i za tvoj auto samo da je u ovlascenom servisu jel tako?
Nije?
Pa daj nam dokaz i spisak ovakve radnje na tvom autu i ne lupetaj dalje .

Ma lupaš gluposti kao i obično ili si ćorav, pumpa za vodu košta 20 evra za bilo koji automobil sem za bmw za koji ti treba kofer para za održavanje jer samom kupovinom si sam sebe označio za ovcu za šišanje. Ali što da ne dok je neobrazovanog sveta nek kupuju nemačku skupu zastarelu tehnologiju ko im brani. Moderan i savremen svet kupuje korejska i japanska vozila.

Odakle mi račun za moj auto kada to još nisam radio?!?? Naravno da ću okačiti kada budem radio veliki servis.

Ti lično tvrdiš da se bmw popravlja isključivo po otpadima:
Kao prvo Dule nije rekao da se ode u prodavnicu i kupi sve novo posto su ljudi kao ti ocigledno nesposobni da nadju dobar polovan deo.
Kao drugo DPF nije katalizator pa da ima u sebi plemenitih metala i on ne kosta mnogo jer se i ne otkupljuje tako da se moze naci za par hiljada dinara dk se polovan zamajac moze naci za oko 100€ i jedino sam za grejace rekao da su oko 1000 din po komadu a evo prvog oglasa koji je iskocio gde je 1250 tako da i nisam mnogo pogresio a verovatno se moze naci i za 1000 dinara.
Znaci kad se sve sabere 1500€ ili i 200 je sasvim razumna cifra.
https://www.kupujemprodajem.com/aut...c-motora-bmw-e46-e90-318d-320d/oglas/50964367
Što bi naš narod rekao, od gowana pita!

Ti lično tvrdiš da se bmw popravlja isključivo po otpadima:
Ne to rade prodavci i ovde je to slucaj za neke malo skuplje delove .. Nesto je i bolje ma kako to zvucalo .. .. Kod mene inas 6 meseci garancije na polovan deo sa otpada tako da oni sortiraju a ono sto ne valja melju .. ali ne kupujem kod njih jer je cena jako qlicna novom delu u kom imam pdv kog mogu da vadim...jedino ako su vrata hauba blatobran ili nesto slicno .. Tad je polovan originalni deo bolji od novog Kineza :) ..

Помаже Бог, добри људи. Мало сам прелиставао ваша писанија и симпатични сте, морам признати. Да вас питам крајње другарски и лаички: продајем Гранде пунта, 2012. год, бензинац 1.2, прешао 202 000. Купио сам га новог, први сам власник. Како вам се чини цифра од 3 300 јевреја? Да ли га поклањам или сам претерао? Регистрован до фебруара 2022. Хвала ако одговорите! 😀

Ne lozim ja nikoga ali ako sam ja platio vise auto iz uvoza u odnosu na cenu koju si ti zamislio onda vidi da li vredi vise tvoj auto ili ne.
Ovom mariu su svi pohlepni i svi su mu prevaranti i taj covek nema lepe reci ni za koga tako da ne uzimaj za ozbiljno sta on pise u sta si se mogao i sam uveriti ako citas ovaj forum.
Zasto bi davao auto za te pare ako sam neko ne moze da ga uveze za iste?
Pritom si jos i prvi vlasnik sto se realno veoma ceni ako bi se neki pitali.
No ,naravno,sve zavisi od stanja auta jer 200k km u Srbiji nije isto sto i 200k km u inostranstvu.

Људи, опростите! Ја нисам имао намеру да изазивам немир и препирку. Једноставно, хоћу да продам ауто, нисам у тим водама, а на сајту "Половни аутомобили" нагледао сам се свега и свачега па сам ову цифру видео као неку златну средину! Свако добро!

mario ....preterano serrres sto bi rekao Radovan III.
Prvo otkud ti znas koliko je presao moj auto?
Sta ako je presao isto? Hoces da ti dfam italijanske tablice pa da se poklopis sa svojim usima onako za medalju?
Ako su presli isto samo oprema moze da odredi kolika ce cena biti a moj i nije u nekoj opremi ali ima plin i to mu nesto dize cenu jer ce biti atestiran 5 godina.

Људи, опростите! Ја нисам имао намеру да изазивам немир и препирку. Једноставно, хоћу да продам ауто, нисам у тим водама, а на сајту "Половни аутомобили" нагледао сам се свега и свачега па сам ову цифру видео као неку златну средину! Свако добро!
Sve je u redu, ne možeš ti znati šta je bilo ovde. U svakom slučaju moraš znati da je cena po kojoj se obavi kupoprodaja uvek niža od one koju traže. Nekad ta razlika bude prilična. Verujem da možeš dobiti to koliko si napisao, ali traži više pa gde se nađete.

Juče pričam sa komšom koji ima kombo 1.3 mjt. Pitam ja kako ide jel sredio onaj problem što je imao pa turirao i čačkao. Kaže moralo je sve da se rastura, čišćenje i dizne su mu izbile 400 evra iz džepa. Sad da kupuje kaže NIKAD VIŠE DIZEL! Ja rekoh pa što komšo taman si toliko uštedeo na potrošnji :mrgreen:

Tako da se dizel uopšte ne isplati. Barem ovi noviji dizeli.

Kaže pričao sa serviserom koji mu je rasturao sve i čistio. Od kineskih aftermarket dp filtera i katalizatora od 10 rade 2 kako treba :lol:

A ono saće što prodaju kao uložak dp filtera to je za benzinski katalizator i to se odma raspadne.

Kaže dizne i kompletan motor moraju da budu savršeni da bi zadovoljio eko test i uopšte radio dp filter inače ga odma začepi.

Mislim da su zato dizelaši osuđeni na propast.

Back