Mojoj poznanici zaboravili da zaviju tockove u ovlascenom Opel servisu, umalo nije poginula kad su joj oba tocka otpala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod tebe tamo mnogo šta funkcioniše što ovde ne može. Uostalom zato si ti tamo, a ne ovde.Za to se gubi licenca.. Nzn zašto ljudi ne pošalju žalbu fabrici, ima na njivovim stranicama gde moze sa se napise žalba . To ovde ljudi rade odmah zato i ne smeju da muljaju jer ode licenca odmah a oni onda mogu da rade servise od 200€ umesto 600€ ako im iko dođe jer će ih okačiti na sve stranice kao loše ..
Pa funkcioniše to kod njih ma gde bili.. Jedino ako ljidi ne šalju žalbe.. Za te stvari mu skidaju lizencu odmah nema tu zajebavanja.. On mora da se pridržava onoga što mu kaže fabrika.. Mora da ima opremu i da šalje radnike na obuku da budu opdatirani, sve su, to uslovi koje nameću iz fabrike..Kod tebe tamo mnogo šta funkcioniše što ovde ne može. Uostalom zato si ti tamo, a ne ovde.
Nisam to znao,ali znam par ljudi koji su kupili Qashqaija i nemaju ovakvih problema kao ja!Mozda je najgori,ja to ne znam a mozda i ja samo nisam imao srece da naidjem na dobar auto i postenog prodavca!Ima takvih ljudi sto ne menjaju ulje i nista nikad.
Al imaj na umu da he cuvena trojka u Top Gearu rekla da je Nissan Qasiqai najgori auto ikad proizveden, tako da moze biti i do tog xD
Kako mislis nije kriv,pa nek ga on vozi takvog,sta tebe briga dal je on znao ili ne,svi bi oni laki kes samo dovoze i uvaljuju bez znanja i odgovornosti,samo u srbijiPostovanje,ja bih podelio svoje iskustvo sa vama,toplo bi preporucio svima da izbegavaju plac Max Auto Kg,ne toliko zbog toga sto sam se ja prevario i kupio krsinu od tog momka,koji je inace preprodavac parfema pa je prosirio posao na automobile,vec sto me je baronisao da je auto u fulu i da su mu radjeni svi servisi na vreme!Veliki sok sam doziveo kad su mi rekli u servisu da na tom Qashqaiju nikada nije menjano ulje niti filteri a presao je skoro 150000 km(u sta pocinjem da sumnjam),auto je jako skupo placen Qashqai 2016to,kupljen 2018te,i moram da kazem da ne znam sta cu sa njim,vec sada aman nije u voznom stanju,slepan je 5 puta,toliko puta me ostavio na putu za nepune 2 godine i niko ne moze da ga popravi a bio sam na vise razlicitih mesta i u ovlascenim servisima!Mozda ovaj momak i nije kriv,necu da gresim dusu,mozda je i njemu neko uvalio ovu krsinu ali prosto mi deluje kao neko koga samo interesuje da uvali nesto sto je nabavio za male pare sto skuplje,i da je spreman da laze i maze da bi to ostvario,tako da veliki oprez svima ako nesto kod njega kupujete!Toliko od mene!
Holliday su najobičniji prevaranti.Došao sam kod njih sa jakom preporukom za kupovinu automobila,od gazdinog prijatelja.Uvalili su mi automobil koji je ceo ofarban(to sam naknadno saznao)u drugu boju od originalne.A cena-jedna od najviših na oglasima.Dali kao neku garanciju,ali sam veliki i male servise morao da radim kid njih(moram li reći-dva puta skuplje nego kod normalnih majstora).Na kraju,posle 2 god.došao da vratim njihov auto(servisiran kod njih sve vreme) i doplatim za noviji- računali mi ga 1500 evra manje od najjevtinijeg tog godišta na oglasima!Holliday u Sapcu,ako ovde moze da se navodi ime placa,ako ne,neka moderator kasnije obrise.
Oni su i zvanicni diler za Ford.
900e?
Ma ne, reko kupio si ga za 900e, sad sto ovde ima ljudi sto bi dali preko 2100e za taj top auto nije tvoj problem.Sve i da je u buducnosti i da je 2023 godina ne bi bio tih 900€ kako to na kvarno doppler misli.
Otisao je ovaj Golf za 2150€ a dopplere imas strane oglase pa pogledaj malo posto je dobar Golf IV te shodno tome ne pretpostavljaj i to pogresno.
Najskuplji auto je najjeftiniji auto...Ne moze ni dobar stranac jer obicno kosta oko 1500 a da valja i da nema korozije.
Cak sta vise kad se ode na drugu stranu oglasa ide to na 2000 opusteno.
Problem naseg naroda je sto gleda prvi na prvoj strani i to je njima reper koliko nesto vredi a pojma nemaju u sta gledaju jer to su krsevi.