UltraZvuk
Domaćin
- Poruka
- 3.670
I da.... ono mi je upalo u oko. "Neki ne žele da plaćaju".
VERUJ MI, NIKO NE ŽELI DA PLAĆA VIŠE NEGO ŠTO MU TREBA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da.... ono mi je upalo u oko. "Neki ne žele da plaćaju".
Ko se kolje? On je dečko objasnio svoje viđenje, a ja svoje. Što više gledišta sagledaš, postaješ iskusniji, zar ne?
Pazi ja ga ne doživljavam kao sukob... samo mislim da imaš malo uske vidike ako tako postavljaš stvari i pokušavam da ti ukažem na to. Nadam se da ne zameraš.
Ja prodajem 128. 91god.
Sredjen,ofarban u sportsku crvenu boju nove gume,vlasnik
Reg.do Avgusta
Ako si ozbiljan prodavac stavi malo realniju cenu i javi mi na E-mail Jugo47@verizon.netImam jednog Yugića, i odlučio sam da ga prodam... Šta treba da znate o njemu:
Yugo 55, 91 godište;
Prvi sam i jedini vlasnik vozila;
Limarija - trula višnja - prva farba - odlično stanje - nikada ništa nije rađeno;
Motor u odličnom stanju - polugeneralka pre 2 godine;
Ima i plin, međutim nije atestiran, ali posedujem sve potrebne papire (atest boce i isparivača)
Registrovan do marta sledeće godine.
Garažiran svih 17 godina.
Dakle, zaista dobar auto, prodajem ga samo zato što mi se ukazala prilika da kupim novi.
Cena 1250evra fixno.
Pa ako neko želi da ga udomi, neka mi se obrati.
Akoja je sena
Ako si ozbiljan prodavac onda stavi malo realniju cenu i mozes mi se javiti na E-mailu
Jugo47@verizon.net
imam jedno pitanje.. shta se mozhe kupiti za jedno 6-6,5 hiljada da se dobro prodje?? bitno mi je samo da ima dosta mesta u autu, imam 2m i 100 i kusur kg
npr u golfu 2 nisam mogao da se okrenem, i skoro sam morao glavu u stranu da drzhim... pre vozio astru 1.7 2004 god, kad se sedishte dobro pomeri nazad, onda mi je bash ok... bio bih prezadovoljan ako bi astru nasho za te pare.. raspitujem se na mnogim mestima i sajtovima, ovde pitam 4isto da 4ujem vase misljenje..
imam jedno pitanje.. shta se mozhe kupiti za jedno 6-6,5 hiljada da se dobro prodje?? bitno mi je samo da ima dosta mesta u autu, imam 2m i 100 i kusur kg
npr u golfu 2 nisam mogao da se okrenem, i skoro sam morao glavu u stranu da drzhim... pre vozio astru 1.7 2004 god, kad se sedishte dobro pomeri nazad, onda mi je bash ok... bio bih prezadovoljan ako bi astru nasho za te pare.. raspitujem se na mnogim mestima i sajtovima, ovde pitam 4isto da 4ujem vase misljenje..