Auto Klime

Necete verovati.Stavio je novi kompresor i on je sutradan procureo a usput sam i to doplatio.
Sledeci dan sam otisao kod njih i uzeo sve pare sto sam im dao kao i moj kompresor i otisao kod drugog majstora.Sredio covek moj kompresor za 2 sata,namontirali ga i radi super.
Bio sam i na moru,klimu koristio svaki dan,ma nema greske.
Sve pohvale za majstora.Neznam kako se zove servis,nalaze se preko puta centralnog zatvora
Cak su mi manje naplatili nego ovi lopovi u Zemunu.Svaka pohvala za njih!

Interesuje me kako bih naj povoljnije mogao ugraditi auto klimu u Pezo 306 HDI,dakle,interesuje me polovan uredjaj a povoljan,koji moze da odradi posao. Vozilo sam utegao(samo je broj sasije ostao isti :-),,) tako da mi se ne isplati da ga prodajem.Ako neko moze da mi pomogne,neka pise... U napred hvala

Odes na otpad i nadjes 306 sa klimom i tim istim motorom i samo prebacujes i resio si problem.
Na kraju moras da sistem napunis freonom i onda se hladis.
Cifra? Mislim da tako izadje negde oko 300 do 400 eura.

Ako je fabricki isla klima u takvu ladu, onda je najbolje da se sve komplet skine sa neke i transplantira u tvoju, mada mislim da ce ti jeftinije biti da prodas svoj auto i dodas to koliko bi te kostala ugradnja i kupis auto sa klimom.

Da li neko probao "bombu" (tako je kod nas zovu majstori), to je onaj plastični kontejnerčić koji se ostavi u autu sa upaljenom klimom podešenom na mješanje vazduha samo u kabini, koja dezinfikuje sistem i otklanja neugodne mirise? U ovim zimskim danima bilo je problema sa odmagljivanjem, kada se upali ventilacija smrdi prvih nekoliko sekundi.

Meni to drugar sa "bombom" uradi svakog proleca, mada ja u prolece i pred zimu menjam filter polena i onda nema neprijatnih mirisa. Pokusaj da zamenis filter klime. Druga opcija je da ti je hladnjak u kabini na izdisaju.

Cim spadne sneg,najkasnije do kraja marta,menjam filter za klimu. Oteram kod majstora koji ima i maloprodaju,a na 200m mi je bukvalno,platim fiter a ugradnja gratis.Nije tesko ali zasto da prljam ruke kad ne moram.Inace kod njega radim sve,stara sam musterija pa su svi zadovoljni.
Cene proveravam i po drugim prodavnicama, nisam ovca.

Meni to drugar sa "bombom" uradi svakog proleca, mada ja u prolece i pred zimu menjam filter polena i onda nema neprijatnih mirisa. Pokusaj da zamenis filter klime. Druga opcija je da ti je hladnjak u kabini na izdisaju.

Isprobao sam onu pjenu što se ušprica u ventilacione kanale I zadovoljan sam rezultatom.

Back