Auto iz snova...

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
Uvek sam voleo Pezo 407, crne boje :zaljubljena:
Ima mnogo lepu liniju i prirasto mi za srce.:heart:
Sad, ja sam ipak realan u svojim zeljama koje gotovo uvek ostvarim, pa ne pricam o Bugatiju i tako nekim perverzijama...:roll:
A vi kako hocete.:)
811325.jpg

auto iz snova ?
pazi sad - iz snova , eeej, i vi birate tu neku konfekciju pežo, citroen, "kolko troši ?"...tužno

ja kad sanjarim o životu iz bajke, automobila i nema nego se leti ,
ali ako baš mora o kolima, u idealnom životu bih iznajmljivao super automobile (lambo i slično) za ludovanje po trkačkim stazama, a do staze bi me vozio šofer u nekom lux autu.

i za jedno i za drugo vozilo u tom zamišljenom životu mi ne bi bilo važno kako izgleda spolja, već za limuzinu koliko je iznutra dekadentna, a za brzinca koliko je besan na stazi i koliko lepi za sedište.

auto iz snova ?
pazi sad - iz snova , eeej, i vi birate tu neku konfekciju pežo, citroen, "kolko troši ?"...tužno

ja kad sanjarim o životu iz bajke, automobila i nema nego se leti ,
ali ako baš mora o kolima, u idealnom životu bih iznajmljivao super automobile (lambo i slično) za ludovanje po trkačkim stazama, a do staze bi me vozio šofer u nekom lux autu.

i za jedno i za drugo vozilo u tom zamišljenom životu mi ne bi bilo važno kako izgleda spolja, već za limuzinu koliko je iznutra dekadentna, a za brzinca koliko je besan na stazi i koliko lepi za sedište.

Pa jbg, ja u ovom slucaju ne sanjam vec planiram. Kod mene su snovi i planovi isto da tako kazem.
A namerno sam pitao sta vam je najvise priraslo za srce od kola? Meni pezo 407. Missim nisu to snovi vec ipak neka emocija jbg.

I ja sam u snovima leteo kad sam bio dete.:aha:

Uvek sam voleo Pezo 407, crne boje :zaljubljena:
Ima mnogo lepu liniju i prirasto mi za srce.:heart:
Sad, ja sam ipak realan u svojim zeljama koje gotovo uvek ostvarim, pa ne pricam o Bugatiju i tako nekim perverzijama...:roll:
A vi kako hocete.:)
811325.jpg

Uh,odlican izbor.Meni je 407 odavno omiljeni auto.Inace moj sluzbeni auto i mogu ti reci da mi je sad jos bolji.Sjajna linija,motor i trap odlicni a o komforu je suvisno pricati.Jednom sam ga vozio skoro 12 sati i veruj mi da se nisam umorio ama bas nimalo.Udobniji je od svake fotelje.

Citroen C5 je u istom rangu, ali je mnogo kvalitetniji i lepsi

Sasvim slucajno na poslu vozim i C5.Odlican je,nema sta.Mislim da je 2011 godiste.Samo je malo previse svilen za moj ukus.Kompjuter na tockovima.A i odrzavanje mu je vatra!
Bez obzira sto je C5 i mladji i elegantniji ja sam i dalje pre za 407!

Meni se svidja onaj auto sto sam cisti sneg sa sebe,
sto sam sipa gorivo, ulje, i sto sam ide kod mehanicara,
sto sam zimi ima zimske a leti letnje gume,
onaj na kome se metlice na brisacma i halogenke u farovima same menjaju,
onaj u koji mozes da sednes i kada se odvalis od alkohola, ili da cak zaspis u sred voznje i stignes na odrediste.
Kosta jedva duplo vise od polovnog prekucanog svabe, ali za nekoga ko sanja o lambordziniju ili bugatiju vredi nemerljivo vise.
Ne placas gorivo, ne placas registraciju, ne placas kazne, ne placas delove, pranje, parkiranje...
Ima takvih automobila i na nasim na ulicama. Zovu se taksi.

Back