Moj brat bi zeleo kupiti neki auto do 1500 eura.Dajte neki preslog koji je auto ok za te pare.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj brat bi zeleo kupiti neki auto do 1500 eura.Dajte neki preslog koji je auto ok za te pare.
nisi jedini koji to kaze, chuo sam jos od par ljudiMoja topla preporuka ti je da uzmes skodu favorit. Mnogi su skepticni po pitanju skode, nisam strucnjak za kola, pa ne znam zasto. Reci cu ti iz licnog iskustva: vozim je 6 godina, 4 godine skoro svaki vikend relacija Smederevo-Novi Sad (oko 140 km). Sem menjanja ulja, i sipanja plina, menjao sam samo spone za to vreme.
Moj otac vozi svoju skodu oko 8 godina, menjao je samo pumpu za gorivo
Delovi su jeftini. Preporuka.
EDIT: I da, svakako ne moze da se poredi sa jugom.
Au, pa bas je nezahvalno traziti nesto za te novce. Ja bih uzeo neki Yugo sto noviji i sto manje pregazen. Sve sto ne bude valjalo na njemu, zamenicete za relativno malo para.
Bilo sta strano je veliki rizik. Jedino ako znas nekog ko prodaje stariji auto, a siguran si u coveka i kako i sta je radio sa vozilom, jedino onda mozes da ubodes nesto sto valja.
Zanimljiv predlog, ali opet se vracam na moju konstataciju, ko zna kakav ces da ubodes priomerak, cista lutrija. Jel znas kako se vozi sluzbeni auto? Izgleda da neznas, zato je cena tako mala. Poznato je odavno da ni u inostranstvu vozila koja valjaju nisu bas jeftina.
Ipak, meni se svidja ovaj tvoj predlog, ja bi mozda i rizikovao sa ovim, pa kud puklo.![]()
Gde pise da je sluzbeni auto? Lep je ovaj fiat, ali vise za zensko, nekako je mali.
Ja bi pre rekao da jeste sluzbeni, dovezen je na kamionu iz Italije zajedno sa ostalim, svi imaju istu nalepnicu na vratima, verovatno je sluzi u Italiji za dostavu pice ili necega ili su ga postari koristili...
nekad je potrebno verovati i svojim očima.Ne, nisam rekao da nije, neko pitam odakle informacija jer me zanima.
nekad je potrebno verovati i svojim očima.
meni bi bilo čudno da neko privatno vozi auto sa nalepnicama TELECOM,
mada svakakvog sveta ima![]()
nekad je potrebno verovati i svojim očima.
meni bi bilo čudno da neko privatno vozi auto sa nalepnicama TELECOM,
mada svakakvog sveta ima![]()
Gde pise da je sluzbeni auto?
e da,kakav je taj seicento...
izgleda mi kao decija igracka...