Autizam u porastu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nažalost ne mogu da se saglasim, ne sa tim članom , nego sa nikog ko nije iz te branše , moja iskustva lična , kao čovek iz te branše govore nešto drugo
takve špekulacije su van svake pameti
ovde se svelo na pričam ti priču koju sam čuo od hobita
daj ljudi dozovite se zdrave pameti
uostalom nika nikog na silu ne tera da se operiše
imaš poverenje u sistem ideš na astal pod skalpel
nemaš poverenje u sistem ideš kod seoske babe koja namešta kosti
jednostavno je
pzzz

nažalost ne mogu da se saglasim, ne sa tim članom , nego sa nikog ko nije iz te branše , moja iskustva lična , kao čovek iz te branše govore nešto drugo
jednostavno je
pzzz
Nije pričam ti priču od hobita... radi se o članku iz uvaženog lista "Politika" u kome uvažena profesorka, doktorka medicine, načelnica Urgentnog centra Beograda govori o operacionim salama i zdravstvenom stanju koje vlada baš u njima... možda ona nije dovoljno velika iz branše, ili "Politika" izmišlja članke?

Nije pričam ti priču od hobita... radi se o članku iz uvaženog lista "Politika" u kome uvažena profesorka, doktorka medicine, načelnica Urgentnog centra Beograda govori o operacionim salama i zdravstvenom stanju koje vlada baš u njima... možda ona nije dovoljno velika iz branše, ili "Politika" izmišlja članke?
molim za link , spisak svih bolesti , njihov uzrok, i svo ono drugo što se spiminje u članku

Link sam već dala...
neko je ovde, što je kao bio u pravo, tražio spiskove
zato molim daj spiskove svih onih koji su bili držani u operacione sale više nego što je to potrebno i mimo svih protokola
da ne kopam sad unazad, to se tražilo , bez spiskova ništa
_____

Pisao je da su se operisani pacijenti zaražavali u operacionim salama...

nije bilo potrebe od kopanja

jednostavno je
pzzz
Šteta što nema više seoskih baba koje nameštaju kosti. Ne samo babe, nego i dede po mestima, gradovima. Oni su to rešavali brzo i efikasno. Lekari odrede da se stavi gips, a nije ni tako retko da se kost ne namesti lepo, ne zaraste dobro, pa gips dugo stoji, mišići atrofiraju... na kraju ne ispadne kako bi trebalo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back