Auti o kojima sanjamo !

Eh sad vase kritike za Nivu i UAZ, znam provjereno. Kod caleta u frimi su imali Nive ali posto nisu dovoljno fansy i napucane onda su im uzeli jedan Defender i Isuzu D-Max i Nissan neznam tacno koji ali slican je ovom Isuzu. Ali ljudima ne odgovara, prvo sto su veliki pa ne mogu se okrenuti kad su u uskim sumskim putevima, drugo nemogu izaci tamo gdje Niva izadje po bilo kakvom terenu. Jedina prednost ovih pick-upova je u tome sto mogu da ponesu vise alata i opreme al kakve koristi kad ljudi popizde kad moraju ostavit taj auto pa vuci to sve pjeske do dalekovoda ili zavisi vec gdje idu.
Komentari ljudi koji voze ta auta su: Evo ti 5 ovih daj mi jednu Nivu i ja prezadovoljan.

A takodje neznam da li je neko citao podavno je izasao taj broj TopSpeed-a, ali u njemu je bilo poredjenje Hummer H1 kakav koristi zandarmerija, Defender takodje koji koristi nasa vojska i UAZ. UAZ je najbolje prosao i dobio najbolej ocjene vozaca jer kako rekose, moze se popravit u malo bolje opremljenoj kovacnici. Hummer je najlosije prosao zbog svoje velicine.
Sorry za off.

Da, za naše uslove UAZ je najbolji...ali za naše... Ali ko u EU vozi Nive i UAZ-e...niko...

Ford Mustang, za mene ikona americkog automobilizma i muscule-car kulta. Licno jedan od naj dizajna i koncepta svih vremena. Konkretni favoriti:
Shelby GT500 '68:
68_Shelby_GT500_noir_24gmp.JPG

ili '67, svejedno mi je:
http://links.vintage-mustang.com/2003cornfeed/P6140021.JPG (hi-res)

McLaren F1, legenda supercar klase (na slici je LM verzija):
gr_McLaren_F1_1.preview.jpg

'' Pristupačni '' ...

Lexus IS200 2001. godište u Srbiji je 10500e. To je bilo najmanje što sam našao. A u Dojčlandu je oko 6000e 2000. god. A impreza je bila nova 16000e ovde.

A stvarno pristupačni, bez navodnika... pa o njima ne sanjam, njih imam ( z750sc, puta2 )

Back