Australijski restoran odbio da usluži Rasela Kroua i njegovu devojku

Menadžment Mr. Miiagija je potvrdilo njihovu odluku da izbace zvezdu Gladijatora, rekavši da niko nije iznad njihovih pravila.

„Mi se prema svima odnosimo isto. Nije važno ko ste ili da li ste Rasel Krou. Imamo kodeks oblačenja koji primenjujemo na svim nivoima“, rekao je vlasnik Kristijan Klajn za Herald San.

„Mi smo dosledni sa tim i ne osećam se nerazumnim. nastavio je Klajn. „Ali lično znam da ako sam u tangama (japankama) i pansionima (šorcima), neću pokušavati da odem u lep restoran, jer ne bih bio prikladno obučen.

Maler… a da je bio bilo koji restoran u Srbiji mogao bi da uđe kako hoće i da hebe menadžera i ceo personal ako mu se prohte :lol:

Rasel Kroue!!! Dođi kod nas i bahati se kako hoćeš! Kod nas je to stil života, lifestyle što bi rekli tvoji ;)

Russell postao pravo bure:

maxresdefault.jpg

Glumcu Raselu Krou i njegovoj devojci Britni Teriot uskraćena je usluga u jednom australijskom restoranu jer nisu poštovali pravila oblačenja, navodi se u izveštaju.

Par je otišao da jede u Mr. Miiagi, japanskoj fjužn lokalu u Melburnu, u odeći koju su nosili kada su igrali tenis ranije tokom dana, ali im je osoblje brzo odbilo ulazak.

„On (Rasel) je otišao tamo u potpuno novom polo Ralph Lauren-u koji je upravo odigrao partiju tenisa i bio je odbijen“, rekao je Krouov menadžer Grant Vandenberg za Dejli mejl Australija.

Restoran sebe opisuje kao „ležerni, ali fensi” gde su „radna oprema, aktivna odeća, majice i tange (japanke)” zabranjene.

newspress-collage-25914620-1677403090406.jpg
Pa ne može u workerskoj odeći pa nek si i Djoković.

E zato Djokovići otvorili svoj restoran.

A i ono, da nije Novaka Djokovića da prca Sporcko Slobodarsko Trćište tj. Krupni Kapital, tenis bi za mnoge Srbe bio i ostao - pederski sport.
Muški balet isto.
Modni manekeni fuj bljak povrać

Back