Australijski restoran odbio da usluži Rasela Kroua i njegovu devojku

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.341
Glumcu Raselu Krou i njegovoj devojci Britni Teriot uskraćena je usluga u jednom australijskom restoranu jer nisu poštovali pravila oblačenja, navodi se u izveštaju.

Par je otišao da jede u Mr. Miiagi, japanskoj fjužn lokalu u Melburnu, u odeći koju su nosili kada su igrali tenis ranije tokom dana, ali im je osoblje brzo odbilo ulazak.

„On (Rasel) je otišao tamo u potpuno novom polo Ralph Lauren-u koji je upravo odigrao partiju tenisa i bio je odbijen“, rekao je Krouov menadžer Grant Vandenberg za Dejli mejl Australija.

Restoran sebe opisuje kao „ležerni, ali fensi” gde su „radna oprema, aktivna odeća, majice i tange (japanke)” zabranjene.

newspress-collage-25914620-1677403090406.jpg

Menadžment Mr. Miiagija je potvrdilo njihovu odluku da izbace zvezdu Gladijatora, rekavši da niko nije iznad njihovih pravila.

„Mi se prema svima odnosimo isto. Nije važno ko ste ili da li ste Rasel Krou. Imamo kodeks oblačenja koji primenjujemo na svim nivoima“, rekao je vlasnik Kristijan Klajn za Herald San.

„Mi smo dosledni sa tim i ne osećam se nerazumnim. nastavio je Klajn. „Ali lično znam da ako sam u tangama (japankama) i pansionima (šorcima), neću pokušavati da odem u lep restoran, jer ne bih bio prikladno obučen.

Bezve,mogli su privuci musterije,neko poznat je dosao.
jer nisu nase jajare..drze do principa
ako postoji dress code za restoran onda mora da vazi za sve

sa jedne strane stalno kukamo kako postoje povlasceni a onda kad se desi jednaka seca..bezveze sto ga nisu pustili :D

Par je otišao da jede u Mr. Miiagi, japanskoj fjužn lokalu u Melburnu, u odeći koju su nosili kada su igrali tenis ranije tokom dana, ali im je osoblje brzo odbilo ulazak.
„On (Rasel) je otišao tamo u potpuno novom polo Ralph Lauren-u
novinariu ne znaju da pisu..
prvo otkud znaju da je potpuno nova?
mozda je vec nosena ranije
drugo, kako su napisali ispada da ovi nisu dosli sa gledanja tenisa nego igranja sto znaci i da su bili znojavi i ulepljeni..da ne kazem smrdljivi :D

novinariu ne znaju da pisu..
prvo otkud znaju da je potpuno nova?
mozda je vec nosena ranije
drugo, kako su napisali ispada da ovi nisu dosli sa gledanja tenisa nego igranja sto znaci i da su bili znojavi i ulepljeni..da ne kazem smrdljivi :D
To sam i ja pomislio. I slažem se što su ih ovi vratili s vrata

Back