Australijanac oženio svog psa

Pa za koju godinu ces gledati vesti o borbi za prava zoofila i njihovoj zelji da paradiraju ulicama BGD-a sa svojim cetvoronoznim partnerima.

Ма добро,
то би се могло протумачити као
Изложба домаћих животиња и власника ...

Али замисли када некрофили почну да траже своја права !!!

:eek::eek::eek:

Pa za koju godinu ces gledati vesti o borbi za prava zoofila i njihovoj zelji da paradiraju ulicama BGD-a sa svojim cetvoronoznim partnerima.

Kad procitas tu ves ....totalna glupost....nije vredna nikakve paznje.....da si urednik bilo koje novine,tv stanice i sl. tu vest ne bi cak ni uzeo u obzir za razmatranje da se objavi.

Ali B92 ...za njih je to zbog necega bitna vest.

pa realno, jeste bitna vest, jer pokazuje u kom pravcu se kreće zapadna civilizacija i koliko degradira iz dana u dan... e sad, bitno je i na koji način je vest saopštena, da li afirmativno tj kao pozitivna stvar, ili kao kritika

A pa to su stranci. Mada ako se anakonda dokaze kao onaj Kleo mozda joj Ivica da drzavljanstvo preko veze

И не мора,
стећи ће право на држављанство ступањем у брак и подношењем захтева ...
Већи је проблем како би се потписала на захтеву и у матичној књизи венчаних ...
Не може јадна ни отисак прста да остави ...
:sad2::sad2::sad2:

И не мора,
стећи ће право на држављанство ступањем у брак и подношењем захтева ...
Већи је проблем како би се потписала на захтеву и у матичној књизи венчаних ...
Не може јадна ни отисак прста да остави ...
:sad2::sad2::sad2:

Pa ne znam bas. Gledao sam na Tv-u neki tip za ruskinju ozenjen ....rodila mu vec troje dece....ali nema jos pravo na nase drzavljanstvo.

Али уважени колега,
Институција је већ у браку, (чак другом по реду)
уколико би тако нешто урадио у Лијепој Њиховој,
могли би то третирати као полигамију
која је такоЏе забрањеТа ...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ali po starom katolickom obicaju svi grijesi se daju oprostiti ako se bogato plati Vatikanu.:)

Kvinslend -- Australijanac Hoze Gizo oženio je psa Medu, svog petogodišnjrg zlatnog labradora, prenosi AFP.

Dvadesetpetogodišnji Gizo je rekao da je ceremonija u gradu Tuvumba u Kvinslendu bila način za zbližavanje prijatelja i porodice.

"Ovo je bio događaj na kojem smo se moji prijatelji i ja zbližili. Bilo je zaista zabavno. Obukli smo odela i pripremili se kao za svadbu. Ipak, nemoguće je oženiti psa", rekao je Gizo za AFP.

Mladić je pre događaja u kući svpg prijatelja otkrio da je ljubav između njega i psa samo platonska.

"Nema ničeg seksualnog u tome. To bi trebalo biti prihvaćeno kao šala", rekao je Gizo i dodao da se nada da nikoga nije uvredio ovim činom.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=03&nav_category=78&nav_id=476883

Ko zna mozda institucija ozeni Milu i tako napravi novi korak ka zapadnim vrednostima i EU :D

pročitala sam još jutros kompletnu temu i, naravno, uvodni komntar.

tip je bolid željan medijske pažnje. ništa više, a ni manje od toga.

Back