Australijanac oženio svog psa

-Hombre-

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
331
Kvinslend -- Australijanac Hoze Gizo oženio je psa Medu, svog petogodišnjrg zlatnog labradora, prenosi AFP.

Dvadesetpetogodišnji Gizo je rekao da je ceremonija u gradu Tuvumba u Kvinslendu bila način za zbližavanje prijatelja i porodice.

"Ovo je bio događaj na kojem smo se moji prijatelji i ja zbližili. Bilo je zaista zabavno. Obukli smo odela i pripremili se kao za svadbu. Ipak, nemoguće je oženiti psa", rekao je Gizo za AFP.

Mladić je pre događaja u kući svpg prijatelja otkrio da je ljubav između njega i psa samo platonska.

"Nema ničeg seksualnog u tome. To bi trebalo biti prihvaćeno kao šala", rekao je Gizo i dodao da se nada da nikoga nije uvredio ovim činom.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=03&nav_category=78&nav_id=476883

Ko zna mozda institucija ozeni Milu i tako napravi novi korak ka zapadnim vrednostima i EU :D

Kvinslend -- Australijanac Hoze Gizo oženio je psa Medu, svog petogodišnjrg zlatnog labradora, prenosi AFP.

Dvadesetpetogodišnji Gizo je rekao da je ceremonija u gradu Tuvumba u Kvinslendu bila način za zbližavanje prijatelja i porodice.

"Ovo je bio događaj na kojem smo se moji prijatelji i ja zbližili. Bilo je zaista zabavno. Obukli smo odela i pripremili se kao za svadbu. Ipak, nemoguće je oženiti psa", rekao je Gizo za AFP.

Mladić je pre događaja u kući svpg prijatelja otkrio da je ljubav između njega i psa samo platonska.

"Nema ničeg seksualnog u tome. To bi trebalo biti prihvaćeno kao šala", rekao je Gizo i dodao da se nada da nikoga nije uvredio ovim činom.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=03&nav_category=78&nav_id=476883

Ko zna mozda institucija ozeni Milu i tako napravi novi korak ka zapadnim vrednostima i EU :D

Pa jeste ono Mila invalid,ali nije retard,da pristane na tako nesto!:mrgreen::lol::lol:

Sta ima veze...i ovako stalno ide u Hrvatsku mozda ce tamo da se vencaju tamo je incest dozvoljen...to je tamo ko dobar dan

Али уважени колега,
Институција је већ у браку, (чак другом по реду)
уколико би тако нешто урадио у Лијепој Њиховој,
могли би то третирати као полигамију
која је такоЏе забрањеТа ...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Али уважени колега,
Институција је већ у браку, (чак другом по реду)
уколико би тако нешто урадио у Лијепој Њиховој,
могли би то третирати као полигамију
која је такоЏе забрањеТа ...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Pa ima da se razvede...jak problem

Ne moze to...nece ici...Mila je zensko...da je musko pa i nekako...

Pre neku godinu jedna protestantska sveštenica u Skandinaviji pokušala je da s euda za svog kera, njena nadležna "biskupica" jedva je uspela da onemogući ostvarenje te namere sa obrazloženjem da se za stupanje u brak zahteva pristanak obe strane, i da ona brak ne može da odobri jer ne razume pseći jezik... više me ništa ne iznenđuje

Pre neku godinu jedna protestantska sveštenica u Skandinaviji pokušala je da s euda za svog kera, njena nadležna "biskupica" jedva je uspela da onemogući ostvarenje te namere sa obrazloženjem da se za stupanje u brak zahteva pristanak obe strane, i da ona brak ne može da odobri jer ne razume pseći jezik... više me ništa ne iznenđuje

A jel vidis da je ovu vest B92 objavio.

Znaci prvo ******...setnje...pa sad polako oni sto vole zivotinje...i tako....nema kraja veselju ahahahaahhaa

Cim pustis jedne hoce svi.

Pre neku godinu jedna protestantska sveštenica u Skandinaviji pokušala je da s euda za svog kera, njena nadležna "biskupica" jedva je uspela da onemogući ostvarenje te namere sa obrazloženjem da se za stupanje u brak zahteva pristanak obe strane, i da ona brak ne može da odobri jer ne razume pseći jezik...
više me ništa ne iznenđuje

Ма има ту нешто,
одмах ми је било сумњиво ...

Ау, кад ће парада ЗООфиличара ???

A jel vidis da je ovu vest B92 objavio.

Znaci prvo ******...setnje...pa sad polako oni sto vole zivotinje...i tako....nema kraja veselju ahahahaahhaa

Cim pustis jedne hoce svi.

sećam se onomad, u vreme neposredno oko "parade", prvo idu vesti o pederima i "zločinima" nad životinjama, pa onda vesti o svakodnevnim egzistencijalnim problemima i zločinima nad ljudima...

sećam se onomad, u vreme neposredno oko "parade", prvo idu vesti o pederima i "zločinima" nad životinjama, pa onda vesti o svakodnevnim egzistencijalnim problemima i zločinima nad ljudima...

Pa za koju godinu ces gledati vesti o borbi za prava zoofila i njihovoj zelji da paradiraju ulicama BGD-a sa svojim cetvoronoznim partnerima.

Kad procitas tu ves ....totalna glupost....nije vredna nikakve paznje.....da si urednik bilo koje novine,tv stanice i sl. tu vest ne bi cak ni uzeo u obzir za razmatranje da se objavi.

Ali B92 ...za njih je to zbog necega bitna vest.

Back