Australija ne postoji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Australija zapravo ne postoji. A ljudi koji tamo žive su glumci koje plaća NASA.

Opširnije ovde:

http://www.thespaceacademy.org/2018/05/australia-doesnt-exit-and-people-who.html

Bože dragi, kakve sve gluposti nećeš naći na Internetu.

Šta mislite o ovome?

Zivim u Australiji i ne, niko me ne placa da glumim da zivim ovde. A ne verujem da neko placa ni milione ljudi oko mene. To bi bio najskuplji projekat zavere u istoriji covecanstva, ne znam sa kojim motivom

australijanci su toliko gadni da je sve moguće :D

Kako bre?

- - - - - - - - - -

Svašta.

- - - - - - - - - -

isto ko i ravna zamlja

Najveća glupost na Internetu.

- - - - - - - - - -

Zivim u Australiji i ne, niko me ne placa da glumim da zivim ovde. A ne verujem da neko placa ni milione ljudi oko mene. To bi bio najskuplji projekat zavere u istoriji covecanstva, ne znam sa kojim motivom

A šta je na lopti gore i dole? Dogovorna stvar. Tema je sprdnja sa ravnozemljašima. Šta god da izvale završi ovako. Kao sprdnja. Nemoguće da se ovoliko primaš.

Australija zapravo ne postoji. A ljudi koji tamo žive su glumci koje plaća NASA.

Opširnije ovde:

http://www.thespaceacademy.org/2018/05/australia-doesnt-exit-and-people-who.html

Bože dragi, kakve sve gluposti nećeš naći na Internetu.

Šta mislite o ovome?
Интернет је почео опасно да ради против владајуће болесне мањине.. и сада би требали богатство шеровати.. али им се неће.
Па да би затрли пут праведном и слободоумном народу онда трују по нету. Ја очекујем у будућности још море оваквих глупости,
да би истина што теже испливала...

Интернет је почео опасно да ради против владајуће болесне мањине.. и сада би требали богатство шеровати.. али им се неће.
Па да би затрли пут праведном и слободоумном народу онда трују по нету. Ја очекујем у будућности још море оваквих глупости,
да би истина што теже испливала...

I ja isto očekujem u budućnosti. BoleS.

Ne samo taj medij, nego SVI alternativni mediji gube kredibilitet. I oni koji nisu preneli ovu vest postaju sumnjivi, neozbiljni, šarlatanski.
To je način urušavanja alternativnih medija.

Ja ne gubim ništa time i baš me briga. Ko prenosi ovakve svinjarije kao ozbiljne vesti i treba da bude diskreditovan.

- - - - - - - - - -

Da.
A zemlja je ravna ploča koju na ledjima nose 4 velike kornjače
koje plivaju u praokeanu

Naravno da nije. Ali sve je više budala koji veruju da jeste i vređaju sagovornike.

Da je Zemlja okrugla ispod vas sa druge strane lopte se nalazi novozelandski merino.

Što ne ostade ovaj ovcofilski komentar? Ništa čudno za ravnozemljaše. Svaka nakarada im pristaje. Ravnozemljaš. :rida: Ali "ravnozemljaš". :cepanje: Kako neko u XXI veku može sam sebe tako da nazove? Ne kapiram. I još da proziva sve ostale. "Da je Zemlja okrugla..." Naravno da nije okrugla, merino (2D) nego je lopta (3D). Prčetina.

- - - - - - - - - -

A da vidimo sa kim imamo posla... odnosno kakvi neljudi pokušavaju da nas turiraju i da nam troluju teme...

Dakle...

Jadni ravnozemljaši (ali “ravnozemljaši, aha ha ha ha ha ha ha, kako neko sam sebe može tako da nazove), izmislili su kako je profesor i doktor fizike Božidar Nikolić ravnozemljaš... pa kad je jadni profa saznao za to morao je da ih demantuje...

Ravnozemljaši, razbio vas Kale kao staru kantu. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back