Auspuh trilema

mario80

Stara legenda
Poruka
79.973
Prošle godine stavljen originalni zadnji lonac na ladu ali privaren jer je otišla ona šelna. Sad je vrisnuo prednji lonac i glupo mi da kupujem original jer opet mora da se privari (5000 din samo lonac+nameštanje)

Dal da u nekom auspuh servisu samo stavim pravljeni drugi lonac? Dal da samo stavim cev i koliko će se to glasnije čuti?

Da stavim ovakav srednji vidim zovu ga bombica:
Screenshot_2024-07-31-18-33-22-602-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Ili kada progori zadnji da stavim remus od prohroma ima da se uzme polovan za 50 evra na kp. Onda bi to bilo dosta glasnije ali bi bila završena priča sa auspuhom koja se ponavlja svake 3 godine u krug (100-130 evra)

Prolazi li remus tehnički pregled
Screenshot_2024-07-31-18-31-29-843-edit_com.kupujemprodajem.android.jpg

Poslednja izmena:
Dobre su te zadnje imaju 4 mm za grad odlične, napred su ko nove koje idu pozadi pred sledeću zimu a onda napred neke ko nove za 1500 din par. Ljudi prodaju punto i sačuvaju zimske gume. Besmisleno skroz.

Pokušavam neko trajnije rešenje da nađem za srednji lonac jer ovo sve kupovno kao od kartona.

Ima i neki lik hondin otpad prodaje lonce ima i od inoxa 10 evra komad 🤔

Screenshot_2024-07-31-19-16-54-888-edit_com.infostud.android.pa.jpg

Poslednja izmena:
čuo sam da su super šaomi lontzi
Neko te slagao jarane, Shaomi (ili Zao-mi) pravi samo elektricna kolica, nema automobilske lonce. Doduse prave kuhinjske lonce, mozda si mislio na njih.

* odes na aliexpres i kad vidis sta sve pravi Xiaomi samo ti vilica padne. Ja sam recimo kupio elektricni vadicep za vino od njih, imam i njihov elektricni otvarac konzervi, komplet usadnih kljuceva, robot usisivaca za parkete, imam i njihov e-reader, smartwatch, osvezivac vazduha u klozetu...

Back