UberSukhoi
Primećen član
- Poruka
- 834
Ало, пацијенти!!! Који вам је ђаво?Banshee:ni jevreja, ni sorosa,ni masona ni vatikana!![]()

Ово што набрајате имају ваша германска браћа!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ало, пацијенти!!! Који вам је ђаво?Banshee:ni jevreja, ni sorosa,ni masona ni vatikana!![]()
treba ih iskorenitinagadadavida:Znao sam , da se razna cudesa dogadjaju u Rusiji, koja je vazda bila tamni vilajet.......i koja nikada u svojoj istoriji nije bar svojim gradjanima pruzila ni sedam dana vezano srece, i blagostanja.......
Ali, od kada svakodnevno gledam na TVu, seriju o zlocinima u Rusiji, definitivno sam se uverio da tamo nesto debelo nije u redu sa vazduhom ili vodom........onoliko serijskih ubica, manijaka, ludaka, stravicnih zlocina, nema nigde na svetu.........cak ni u SAD, koje su zemlja kriminala i same, na angro.........
Osnovna razlika, koju sam uocio, je neverovatna svirepost, banalni razlozi, odsustvo svakog kajanja kod zlocinaca..............U Rusiji se ubija za farmerke, pola flase votke, ili slicno.......
Bila je emisija o ruskim pitomcima vojne akademije koji se u slobodno vreme, za par dolara kresu u bulju, pa onda idu u pljacke, gde su jednom prilikom ubili dete u kolevci nozem......ta emisija je bila nedavno............o cuvenom ljudozderu , Cikatilu, ili ruskoj mafiji , koja je uvela na velika vrata u svet medjunarodnog kriminala, likvidiranje celih porodica, da ne pricamo.....
Elem , ludaka i kriminalaca ima po celom svetu, ali se cini da je Rusija posebno pogodno tlo za takve..........istorija, beda, siromastvo , frustriranost.......sta god da je razlog, kriminal je u Rusiji poprimio monstruozne razmere...............
pa o čemu onda pričaju njihovi forumašiBanshee:ni jevreja, ni sorosa,ni masona ni vatikana!![]()
filatelista:pa o čemu onda pričaju njihovi forumaši
"mmmmmm ain't Vatican"![]()