Яusija i šahovska tabla...

Funny+Pics+1+_126_.jpg

inagadadavida:
Znao sam , da se razna cudesa dogadjaju u Rusiji, koja je vazda bila tamni vilajet.......i koja nikada u svojoj istoriji nije bar svojim gradjanima pruzila ni sedam dana vezano srece, i blagostanja.......

Ali, od kada svakodnevno gledam na TVu, seriju o zlocinima u Rusiji, definitivno sam se uverio da tamo nesto debelo nije u redu sa vazduhom ili vodom........onoliko serijskih ubica, manijaka, ludaka, stravicnih zlocina, nema nigde na svetu.........cak ni u SAD, koje su zemlja kriminala i same, na angro.........

Osnovna razlika, koju sam uocio, je neverovatna svirepost, banalni razlozi, odsustvo svakog kajanja kod zlocinaca..............U Rusiji se ubija za farmerke, pola flase votke, ili slicno.......

Bila je emisija o ruskim pitomcima vojne akademije koji se u slobodno vreme, za par dolara kresu u bulju, pa onda idu u pljacke, gde su jednom prilikom ubili dete u kolevci nozem......ta emisija je bila nedavno............o cuvenom ljudozderu , Cikatilu, ili ruskoj mafiji , koja je uvela na velika vrata u svet medjunarodnog kriminala, likvidiranje celih porodica, da ne pricamo.....

Elem , ludaka i kriminalaca ima po celom svetu, ali se cini da je Rusija posebno pogodno tlo za takve..........istorija, beda, siromastvo , frustriranost.......sta god da je razlog, kriminal je u Rusiji poprimio monstruozne razmere...............
treba ih iskorenit

"Labour Party" members accused Georgian President in supporting Kosovo’s independence

Labour Party members accused Georgian President in supporting Kosovo's independence. As Shalva Natelashvili has stated at the special briefing today, Mikhail Saakashvili backs Kosovo' independence, after which the question of independence of Abkhazia and Tskhinvali will be automatically raised.
According to Natelashvili's statement, Labour Party intends to address US Congress and President's administration to ask Washington to deny the acknowledgment of Kosovo. Today Labour Party leader has demanded the World Mayor Organization to oust Yuri Luzhkov, with the motivation of supporting separatist governments.

Back