Aura

• Začetnik teme Začetnik teme riper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Extreme_Girl:
Mala umetnica:
Znam sta je aura, cak sam i videla svoju. A to da li verujem, verovatno se odnosi na bioenergiju jel tako?
U svakom slucaju imam malo iskustva sa tim. 8)
\

E pa mislim da je ovo vec malo preterano!Mislim verujem ja donekle,ali da is bas videla svoju auru....pa iskreno stavi se u nasu pozicuju,koliko glupo sve to zvuci? :D
Bila sam u vasoj poziciji, ali onda sam otkrila to, nije preterano, a jos manje glupo.
E draga moja, trebalo bi da budes malo radoznalija sto se tice alternativnih stvari... :wink:

Alexxandar:
Ja sam pokusao sam ne razumem bas taj deo sa gledanjem iza dlana izmedju prstiju sa fokusom sto dalje.Cim fokusiram pogled na to sto dalje(tamni predmet iza sake)naravno izgubim fokus sa sake i neki prsti deluju dupli ili polu prozirno.Gde gresim?

A mozda treba da budemo na necemu i onda cemo umesto prstiju videti svasta :? :?: :roll:

Mala umetnica:
Extreme_Girl:
Mala umetnica:
Znam sta je aura, cak sam i videla svoju. A to da li verujem, verovatno se odnosi na bioenergiju jel tako?
\

E pa mislim da je ovo vec malo preterano!Mislim verujem ja donekle,ali da is bas videla svoju auru....pa iskreno stavi se u nasu pozicuju,koliko glupo sve to zvuci? :D
Bila sam u vasoj poziciji, ali onda sam otkrila to, nije preterano, a jos manje glupo.
E draga moja, trebalo bi da budes malo radoznalija sto se tice alternativnih stvari... :wink:

I sta si ti sad,kad si prevazisla nase stanje?Neko super cudo,koje vidi vanzemaljce,i koje se bavi natprirodnim stvarima,mislim ipak sve ima svoju granicu nemoj da preterujes,i da te stvari me bas neso posebno ne interesuju! :wink: :roll:

Extreme_Girl:
Mala umetnica:
Extreme_Girl:
Mala umetnica:
\

I sta si ti sad,kad si prevazisla nase stanje?Neko super cudo,koje vidi vanzemaljce,i koje se bavi natprirodnim stvarima,mislim ipak sve ima svoju granicu nemoj da preterujes,i da te stvari me bas neso posebno ne interesuju! :wink: :roll:
Uopste ne mislim da sam iznad vas, opet ponavljam, ne preterujem, tvoja stvar sto te ne iteresuje... Uostalom to se treba doziveti, ne uz pomoc nekih casopisa i testova, nego uz pomoc nekoga ko se bavi tim, meni je moj ocuh, on je bioenergeticar, dokazao da posedujem dosta pozitivne bioenergije samo uz pomoc parceta papira, a to sa vidjenjem aure je doslo malo kasnije, inace moja aura je bela. Naravno, da bih je razvijala, moram da se otarasim svih svojih negativnih osobina, a to je malo teze... ili sam previse lenja...
Ej nemoj da se nerviras, utice na lepotu... :wink:

We don't need a psychic to tell us that you're giving off a Turquoise vibe. Turquoise types are often intelligent, energetic leaders. Vibrant and dynamic, you take center stage wherever you go; people are naturally drawn in by your charismatic nature. You love to learn, and you excel at remembering facts and figures. More than likely, you're a go-getter with your eyes on the prize. Respect and influence tend to come to you easily, but that doesn't mean you sit around waiting for them. What fun is achieving something if getting there isn't a challenge? Always pushing your limits, you'd be a natural on Survivor — a healthy competitive instinct and a willingness to take risks means you usually reach your goals. You like to look, feel, and act your best; if all those ducks are in a row, nothing's gonna get in your way.

hm.... :roll:

Mala umetnica:
Extreme_Girl:
Mala umetnica:
Extreme_Girl:
Mala umetnica:
\

Uopste ne mislim da sam iznad vas, opet ponavljam, ne preterujem, tvoja stvar sto te ne iteresuje... Uostalom to se treba doziveti, ne uz pomoc nekih casopisa i testova, nego uz pomoc nekoga ko se bavi tim, meni je moj ocuh, on je bioenergeticar, dokazao da posedujem dosta pozitivne bioenergije samo uz pomoc parceta papira, a to sa vidjenjem aure je doslo malo kasnije, inace moja aura je bela. Naravno, da bih je razvijala, moram da se otarasim svih svojih negativnih osobina, a to je malo teze... ili sam previse lenja...
Ej nemoj da se nerviras, utice na lepotu... :wink:

ok :roll: :wink:

Back