Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako si ti to videla svoju auru???'leba ti!!! :?Mala umetnica:Znam sta je aura, cak sam i videla svoju. A to da li verujem, verovatno se odnosi na bioenergiju jel tako?
U svakom slucaju imam malo iskustva sa tim. 8)
E necu ti otkriti tu tajnu, ali stvarno mozes da je vidis, max koncentracija je u pitanju, a na koji nacin, e ne moze to svako da zna, ima velike veze sa bioenergijom, a ona je retkost, mislim malo je ljudi koji zele da je razvijaju, tako da ne moze bas svako da vidi svoju auru.Shinoda:A kako si ti to videla svoju auru???'leba ti!!! :?Mala umetnica:Znam sta je aura, cak sam i videla svoju. A to da li verujem, verovatno se odnosi na bioenergiju jel tako?
U svakom slucaju imam malo iskustva sa tim. 8)![]()
I kako izgleda tvoja aura??? :?Mala umetnica:E necu ti otkriti tu tajnu, ali stvarno mozes da je vidis, max koncentracija je u pitanju, a na koji nacin, e ne moze to svako da zna, ima velike veze sa bioenergijom, a ona je retkost, mislim malo je ljudi koji zele da je razvijaju, tako da ne moze bas svako da vidi svoju auru.Shinoda:A kako si ti to videla svoju auru???'leba ti!!! :?Mala umetnica:Znam sta je aura, cak sam i videla svoju. A to da li verujem, verovatno se odnosi na bioenergiju jel tako?
![]()
A zasto bih ti rekla?! Nemoj da me podje8avas, svoju auru mozes stvarno da vidis, ako dovoljno zelis, ma to su neke stvari koje nisam sigurna da bas svi mogu da ukapiraju, dosta je komplikovano.Shinoda:I kako izgleda tvoja aura??? :?Mala umetnica:E necu ti otkriti tu tajnu, ali stvarno mozes da je vidis, max koncentracija je u pitanju, a na koji nacin, e ne moze to svako da zna, ima velike veze sa bioenergijom, a ona je retkost, mislim malo je ljudi koji zele da je razvijaju, tako da ne moze bas svako da vidi svoju auru.Shinoda:A kako si ti to videla svoju auru???'leba ti!!! :?Mala umetnica:Znam sta je aura, cak sam i videla svoju. A to da li verujem, verovatno se odnosi na bioenergiju jel tako?
![]()
Pa aj reci kako ili mi bar napisi na PM mene bi stvarno zanimalo da probamMala umetnica:A zasto bih ti rekla?! Nemoj da me podje8avas, svoju auru mozes stvarno da vidis, ako dovoljno zelis, ma to su neke stvari koje nisam sigurna da bas svi mogu da ukapiraju, dosta je komplikovano.Shinoda:I kako izgleda tvoja aura??? :?Mala umetnica:E necu ti otkriti tu tajnu, ali stvarno mozes da je vidis, max koncentracija je u pitanju, a na koji nacin, e ne moze to svako da zna, ima velike veze sa bioenergijom, a ona je retkost, mislim malo je ljudi koji zele da je razvijaju, tako da ne moze bas svako da vidi svoju auru.Shinoda:A kako si ti to videla svoju auru???'leba ti!!! :?Mala umetnica:Znam sta je aura, cak sam i videla svoju. A to da li verujem, verovatno se odnosi na bioenergiju jel tako?
![]()
:wink: tell me about thatQchCK*a:Sto volim kad neko vidi/dozivi/radi nesto natprirodno, a onda nece da da dokaz.....![]()
![]()
:? :? :?PrincezaFiona:Hoce li neko da ostavi definiciju aure (za nas neupucene)?
Ma nije to uopste toliko komplikovano koliko je nerealnoMala umetnica:A zasto bih ti rekla?! Nemoj da me podje8avas, svoju auru mozes stvarno da vidis, ako dovoljno zelis, ma to su neke stvari koje nisam sigurna da bas svi mogu da ukapiraju, dosta je komplikovano.Shinoda:I kako izgleda tvoja aura??? :?Mala umetnica:E necu ti otkriti tu tajnu, ali stvarno mozes da je vidis, max koncentracija je u pitanju, a na koji nacin, e ne moze to svako da zna, ima velike veze sa bioenergijom, a ona je retkost, mislim malo je ljudi koji zele da je razvijaju, tako da ne moze bas svako da vidi svoju auru.Shinoda:A kako si ti to videla svoju auru???'leba ti!!! :?Mala umetnica:Znam sta je aura, cak sam i videla svoju. A to da li verujem, verovatno se odnosi na bioenergiju jel tako?
![]()
Pa da, za pocetak...Groucho Marx:Evo vam savet iz Celestininog prorocanstva. Najlakse je prvi put videti auru na dlanu ruke, zato je podignite ispred sebe i neka iza nje bude tamna podloga. Onda se zagledate iza dlana, izmedju prstiju, sa fokusom sto je moguce dalje. Nakon nekog vremena, moci cete da vidite auru oko prstiju i dlana. U stvari, ne kazem da je to aura, mozda je opticka varka, ali to se savetuje za pocetak vidjenja aure.
Mala umetnica:pokusala sam i nije mi uspelo!Groucho Marx:Evo vam savet iz Celestininog prorocanstva. Najlakse je prvi put videti auru na dlanu ruke, zato je podignite ispred sebe i neka iza nje bude tamna podloga. Onda se zagledate iza dlana, izmedju prstiju, sa fokusom sto je moguce dalje. Nakon nekog vremena, moci cete da vidite auru oko prstiju i dlana. U stvari, ne kazem da je to aura, mozda je opticka varka, ali to se savetuje za pocetak vidjenja aure.ili nemam auru ili je ovo totalna glupost!
najverovatnije je tacno i jedno i drugo...
miss:Mala umetnica:pokusala sam i nije mi uspelo!Groucho Marx:Evo vam savet iz Celestininog prorocanstva. Najlakse je prvi put videti auru na dlanu ruke, zato je podignite ispred sebe i neka iza nje bude tamna podloga. Onda se zagledate iza dlana, izmedju prstiju, sa fokusom sto je moguce dalje. Nakon nekog vremena, moci cete da vidite auru oko prstiju i dlana. U stvari, ne kazem da je to aura, mozda je opticka varka, ali to se savetuje za pocetak vidjenja aure.ili nemam auru ili je ovo totalna glupost!
najverovatnije je tacno i jedno i drugo...
I ja sam pokusala i nije uspelo.
Hoce li mi neko reci sta je aura????????![]()
\Mala umetnica:Znam sta je aura, cak sam i videla svoju. A to da li verujem, verovatno se odnosi na bioenergiju jel tako?
U svakom slucaju imam malo iskustva sa tim. 8)