Aukcijski sajt ProdajLako.com - kako Vam se cini?

Ma da... riba neka napravila frku jer nije dobro licitirala ili je mozda skripta malo pobrkala.. a toliko licitacija proslo bez ikakvih problema. I jos jedan rus kog nisam ni do pola procitao, smorio me vec na pocetku. :)

Na tebe ne bi trebalo da utice situacija tamo kakva god ona bila, ni negativno ni pozitivno. Treba da pronadjes nesto sto jos nije ponudjeno i na tome da zasnivas marketing. Samo tako ces privuci korisnike koji ce biti sigurni i verni. Ni jedan sajt/servis nije nastao i razvio se preko noci, tako se nece ni ugasiti preko noci. Sigurni clanovi su oni koji dodju jer im je ponudjeno nesto dobro, nesto neodoljivo, a ne zato sto su bili nezadovljni na prethodnoj lokaciji.

Ma da... riba neka napravila frku jer nije dobro licitirala ili je mozda skripta malo pobrkala.. a toliko licitacija proslo bez ikakvih problema. I jos jedan rus kog nisam ni do pola procitao, smorio me vec na pocetku. :)

Na tebe ne bi trebalo da utice situacija tamo kakva god ona bila, ni negativno ni pozitivno. Treba da pronadjes nesto sto jos nije ponudjeno i na tome da zasnivas marketing. Samo tako ces privuci korisnike koji ce biti sigurni i verni. Ni jedan sajt/servis nije nastao i razvio se preko noci, tako se nece ni ugasiti preko noci. Sigurni clanovi su oni koji dodju jer im je ponudjeno nesto dobro, nesto neodoljivo, a ne zato sto su bili nezadovljni na prethodnoj lokaciji.

Pa sad ne znam odakle da pocnem ali skraticu maksimalno,prvo izgleda da nisi uopste posecivao kafe na limundu,vec samo sad,problemi su tamo veliki,da krenem,dupli nalozi,vestacko dizanje cena,aljkevost,tehnicki problemi,zabrana mnogih predmeta za postavljenje na aukcije kojih ima svuda u prodaji,sam kafe jer je vlasnik sajta otvorio forum i verovatno je ocekivao da ga svi hvale ali ne trpi istinu,suspendovanje naloga zbog pisanja u kafeu pri tome ti ne pises nikakve vulgarnosti i slicno vec realnost dok drugi koji mogu u postovima da se vulgarno izrazavaju ne bivaju suspendovani i jos mnogo toga a medju najvecim nedostatcima je sama nemogucnost sajta da obezbedi trziste,jer kako je na prodajlako moglo da mi ode nekoliko stvari koje su se na limudu ranije vrtele u nedogled i nisu mogle da odu,itd,ali kreni od zadnjih stranica kafea limunda temu po temu pa ces moci da steknes sliku sta se u stvari desava

:) Dobar si zimba, dobar. Donosiš zaključak na osnovu par minuta letimičnog pogleda na ogromam broj tema. Kada budeš (ako budeš) odvojio ne par sati,već par dana i proveo u kafeu, ostaćeš zapanjen i bez da ti bude potreban panj. Tamo vlada demokratija apsolutizma, svakoj istini je zabranjeno primirisati. Drzne li se neko da se požali na "njihovog" prodavca, neće da valja. Zineš i na klupu 2 a zatim 15 dana. Treći "prekršaj" iste vrste povlači trajni ban sa sajta. E vidiš to važi za one koji pišu istini , a ne i za prodavce od kojih neki imaju i preko 100 (preko stotinu) duplih naloga. Zaposliše nekoliko ljudi da su tu 24 sata na raspolaganju korisnicima, al ne možeš ih dobiti na telefon ni pod razno............
A da ne pričamo da prvi oni ne poštuju pravila koja su napisali. Sve kada se sabere, ne piše im se dobra budućnost.

Pa bas nesto limundo i nije tako dobar. da nepricamo o tome kako kradu na proviziji i nemaju nimalo postovanja prema clanovima a propusta i gresaka imaju BRDO! A takodje gde je zastita clanova kako kupaca tako i prodavaca??? kupac kupi prodavac mu posalje, on ne preuzme , prodavac placa duplo postarinu i nikom nista, ili kupac kupi i plati a nedobije artikal!!! samo mogu da vidim da je limundo vec polako proslost , broj clanova i aukcija opada drasticno !!!

Pa sad ne znam odakle da pocnem ali skraticu maksimalno,prvo izgleda da nisi uopste posecivao kafe na limundu,vec samo sad,problemi su tamo veliki,da krenem,dupli nalozi,vestacko dizanje cena,aljkevost,tehnicki problemi,zabrana mnogih predmeta za postavljenje na aukcije kojih ima svuda u prodaji,sam kafe jer je vlasnik sajta otvorio forum i verovatno je ocekivao da ga svi hvale ali ne trpi istinu,suspendovanje naloga zbog pisanja u kafeu pri tome ti ne pises nikakve vulgarnosti i slicno vec realnost dok drugi koji mogu u postovima da se vulgarno izrazavaju ne bivaju suspendovani i jos mnogo toga a medju najvecim nedostatcima je sama nemogucnost sajta da obezbedi trziste,jer kako je na prodajlako moglo da mi ode nekoliko stvari koje su se na limudu ranije vrtele u nedogled i nisu mogle da odu,itd,ali kreni od zadnjih stranica kafea limunda temu po temu pa ces moci da steknes sliku sta se u stvari desava

He he to ti je diplomatija na limundu vlasnik-ci se ponasaju kao da su im clanovi deca pa misle mogu da ih kaznjavaju za nista kako i kada hoce... kao sto rekoh zato im pada broj aukcija i clanova... oni najbolje da sajt daju samo svojoj rodbini na koristenjepa bi im oni mozda i trpeli bahato ponasanje...

Tema je Aukcijski sajt ProdajLako.com - kako Vam se cini? E pa cini mi se da im je sajt pao :) ,ne radi
Razgledao sam ga pre,a i na kupujem prodajem,ono sto mi se kod limuna svidja je to da sam siguran ako neko ima 100pozitivnih da me nece zajebsti i da ce poslati po izlicitiranoj ceni,e sad dal ju je dizao sa drugog naloga to mogu samo da se pitam
Da im je tim bezobrazan,jeste,i puni su ko brod,evo ko nije bacio pogleda na ovu temu nacicete par zanimljivih postova,neki su i moji ;)

http://forum.krstarica.com/showthread.php/464211-Limundo-!

Back