Pa ok, ja sam cisto rekao da odes da vidis, da ne prepricavam.
Video si...
Video si...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da... riba neka napravila frku jer nije dobro licitirala ili je mozda skripta malo pobrkala.. a toliko licitacija proslo bez ikakvih problema. I jos jedan rus kog nisam ni do pola procitao, smorio me vec na pocetku.
Na tebe ne bi trebalo da utice situacija tamo kakva god ona bila, ni negativno ni pozitivno. Treba da pronadjes nesto sto jos nije ponudjeno i na tome da zasnivas marketing. Samo tako ces privuci korisnike koji ce biti sigurni i verni. Ni jedan sajt/servis nije nastao i razvio se preko noci, tako se nece ni ugasiti preko noci. Sigurni clanovi su oni koji dodju jer im je ponudjeno nesto dobro, nesto neodoljivo, a ne zato sto su bili nezadovljni na prethodnoj lokaciji.
Ma da... riba neka napravila frku jer nije dobro licitirala ili je mozda skripta malo pobrkala.. a toliko licitacija proslo bez ikakvih problema. I jos jedan rus kog nisam ni do pola procitao, smorio me vec na pocetku.
Na tebe ne bi trebalo da utice situacija tamo kakva god ona bila, ni negativno ni pozitivno. Treba da pronadjes nesto sto jos nije ponudjeno i na tome da zasnivas marketing. Samo tako ces privuci korisnike koji ce biti sigurni i verni. Ni jedan sajt/servis nije nastao i razvio se preko noci, tako se nece ni ugasiti preko noci. Sigurni clanovi su oni koji dodju jer im je ponudjeno nesto dobro, nesto neodoljivo, a ne zato sto su bili nezadovljni na prethodnoj lokaciji.
Ovaj je neuporedivo bolji http://www.limundo.com/
Pa sad ne znam odakle da pocnem ali skraticu maksimalno,prvo izgleda da nisi uopste posecivao kafe na limundu,vec samo sad,problemi su tamo veliki,da krenem,dupli nalozi,vestacko dizanje cena,aljkevost,tehnicki problemi,zabrana mnogih predmeta za postavljenje na aukcije kojih ima svuda u prodaji,sam kafe jer je vlasnik sajta otvorio forum i verovatno je ocekivao da ga svi hvale ali ne trpi istinu,suspendovanje naloga zbog pisanja u kafeu pri tome ti ne pises nikakve vulgarnosti i slicno vec realnost dok drugi koji mogu u postovima da se vulgarno izrazavaju ne bivaju suspendovani i jos mnogo toga a medju najvecim nedostatcima je sama nemogucnost sajta da obezbedi trziste,jer kako je na prodajlako moglo da mi ode nekoliko stvari koje su se na limudu ranije vrtele u nedogled i nisu mogle da odu,itd,ali kreni od zadnjih stranica kafea limunda temu po temu pa ces moci da steknes sliku sta se u stvari desava