moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Znao sam da doprineo temilici ođe..... Da se čuje, da se zna!ma da čuješ bilo koje zvučnike tj sistem sa i bez APO![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam da doprineo temilici ođe..... Da se čuje, da se zna!ma da čuješ bilo koje zvučnike tj sistem sa i bez APO![]()
ti možda govoriš o hi-fi frikovimaNe kažem da nije tako. Ali s druge strane neke stvari se ipak ne mogu promjeniti. Pravi ljubitelj Hi-Fi-ja će ipak izabrati prave audio komponente (moje mišljenje), iako priznajem da nikad nisam slušao nekakav Hi-Fi komp.
e pa pitaj mekija kad je bila kod mene...Znao sam da doprineo temilici ođe..... Da se čuje, da se zna!![]()
važni su kablovizapalo mi za oko cena kablova
A i da i ne. I ja se slažem s tim da se za što manje novaca dobije što više, ne samo u Hi-Fi-ju nego doslovno svugdje. Probati izvući maksimum iz tog omjera uloženo/dobiveno. Opet ponavljam ja sam svoj Hi-Fi sistem slagao pred 20 godina. Kasnije su druge stvari dobile prioritet. A i danas druge stvari imaju prioritet. I komp koji imam sad je već zastario, i on je star 5 godina. Ali hoću reći da sumnjam da se na računalnim zvučnicima može čuti/osjetiti kad zatvoriš oči i orkestar zasvira svom snagom, a ti osjetiš taj prostor, e na to mislim. Ali kažem opet govorim sa odmaka od 20 godina, možda je sad drukčije.ti možda govoriš o hi-fi frikovima
ali ako nisi freak a hoćeš hi-fi, opredeljuješ se da dobiješ nešto sa najmanje potrošenih novaca
oko ovoga nema nikakve diskusije, tu se slažemoAli hoću reći da sumnjam da se na računalnim zvučnicima može čuti/osjetiti kad zatvoriš oči i orkestar zasvira svom snagom, a ti osjetiš taj prostor, e na to mislim.
ok, a kakav sistem ti imaš sada?Sad vidim da sam krivo napisao, NE MOŽE, sam mislio, a i ti si očito tako shvatio (nadam se).![]()
Pa star 20 godina.ok, a kakav sistem ti imaš sada?
Naravno, narocito svira dok sam na Krsti.lep komplet, mora da često slušaš muziku sa kompa?
napiši šta ako te ne mrziImam odlican hifi
odličan cd player!Pa star 20 godina.
![]()
![]()
![]()
Zvučnički kablovi Cable talk 3.1 (bi-wiring), audio Van den Hull D-102 mk3 i strujni napravljen od audioquesta (čini mi se).Zvučnici stoje na stalcima od Atacame i punjeni su pijeskom.
Vec duze vreme je ovakonapiši šta ako te ne mrzi
aha, bas je cooltaj michell me uvek oduševljavao
hmmm, šta tačno radiš?Uvijek me iznenadi kako sustav bolje radi nakon što pustim ton za demagnetizaciju.![]()
Pa pustim sa CD-a koji sam dobio u časopisu Hi-fi ton na kojem piše "demagnetizacija". Dosta neugodan ton u trajanju oko 90-120 sekundi i na malo jačoj glasnoći. Ali sustav radi osjetno bolje nakon toga.hmmm, šta tačno radiš?
ja znam samo da demagnetizaciju glave casette decka
thanks. da li to utiče na svaku komponentu?Pa pustim sa CD-a koji sam dobio u časopisu Hi-fi ton na kojem piše "demagnetizacija". Dosta neugodan ton u trajanju oko 90-120 sekundi i na malo jačoj glasnoći. Ali sustav radi osjetno bolje nakon toga.
To je ovaj CD, pod 26. i 27.
https://www.discogs.com/Various-Untitled/release/1357707
A ne znam. Znam da kod mene i nekih frendova šljaka. Osjeti se da je bolje, prozračnije, čišće, dublje nakon toga. Sad da je utječe na svaku komponentu ili samo neke ne znam. Ali rezultat je čujno bolji.thanks. da li to utiče na svaku komponentu?
ako ti nije dosadno, da li bi mi ta dva tracka digao na neki cloud pa da skinem?A ne znam. Znam da kod mene i nekih frendova šljaka. Osjeti se da je bolje, prozračnije, čišće, dublje nakon toga. Sad da je utječe na svaku komponentu ili samo neke ne znam. Ali rezultat je čujno bolji.
Probati ću nešto smisliti, ali ne mogu sad. Ovih dana...ako ti nije dosadno, da li bi mi ta dva tracka digao na neki cloud pa da skinem?