Audio Program

Ma, ima nekih gluposti, ali to funkcionise yebalo majci. Imas i kao samostalnih programcica, i kao plug-inova za WinAmp ili SoundForge.
Al' ko sto rekoh 'leba nema, jer je u pitanju suvise komplikovan proces, koji se moze odraditi uz pomoc najobicnijih zvucnih alata, ali uz mnogo znanja i sluha :lol:

Neme šanse, ustvari ima neka glupost npr. u opcijama muzičke karte potraži Voice Cancellation. Kada uključiš tu opciju glas iz pesme, odnosno ferkvencija oko 1kHZ, se zamuti i imaš utisak da je uklonjen. Ali kao što rekoh to je glupost.

BojanPFC:
Postoji Vocal Remover, koliko se secam mislim da je to plugin za Winamp i pomocu njega mozes izbaciti vokale a ostane ti samo muzika, ako si na to mislio.

Vocal Remover mogu da koriste i drugi audio programi poput WaveLaba i dr. VR se moze primeniti samo na stereo fajlu, jer preklapa kanale, a posto je glas na oba onda ga nema u konacnom rezultatu. Ako fajl nije stereo nego samo dupliran jedan kanal ili slicno onda to nece raditi.

Inace ljudi koji su napravili VR su tvrdili da mogu da naprave i program koji moze da izdvoji bilo koji instrument iz fajla, ali odavno nisam bio na sajtu pa ne znam dokle su stigli sa tim.

Ja sam prekljuce uzeo novog Traktor-a v2.0 i u njemu imas lepo prozor "Filter" i tu se malo zezas i ko sto rece @Deky75 samo skines frekvenciju od 1 kHz :wink: , ali ostanu nekakve vibracije jer ti on onda izdvoji bass i treble a glas ubije. :)
Ali nije to to :?

Back