ZeNoN
Zainteresovan član
- Poruka
- 422
Kako i sta treba da namestim na audiokatalistu a da mi snimljene pesme ne zauzimaju i po 30-40 mb?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Agent Orange:Pa recimo da ima najgori encoder koji postoji...Pogledaj malo na netu, sta ljudi misle o njemu i videcesh..
A i poslushaj na boljem uredjaju mp3 pravljen sa njime i mp3 pravljen sa Cdex-om npr..
![]()
panther:pa isto ides na settings pa na general settings i tu ti se otvata prozor pa ti pise cdrom access method
tu odma ispod toga stikliraj aspi pa idi na ok. Puno srece nadam se da sam pomogao a sto se tice ac ne znam sta mu to fali :shock:, ako ti ne uspe ni ovo mogu ja da ti dam aspi fajlove za audiocatalist, posalji mail na pp :wink:
To moze svako.melisatir:... napraviti bilo koji MP3 od bilo kojeg Audio/Wave fajlla...
Ja se samo nadam da si izabrao odgovarajuci format, npr mp3..ZeNoN:Kako i sta treba da namestim na audiokatalistu a da mi snimljene pesme ne zauzimaju i po 30-40 mb?
A, vidis, a da ON NE GRABUJE U WAVE FAJL?!?!?!Agent Orange:Ja se samo nadam da si izabrao odgovarajuci format, npr mp3..ZeNoN:Kako i sta treba da namestim na audiokatalistu a da mi snimljene pesme ne zauzimaju i po 30-40 mb?
![]()
Ne dodjem ti nista jer meni je sve to namesteno kako si ti rekao i opet mi je isto.melisatir:Alo, ljudi, ne zezajte ga:
IDI NA SETTINGS, PA NA XING MP3 ENCODER, novi prozor ti se otvara, TU podesi encoder settings na Constant bitrate, i podesi recimo na 128 kilobita po sekundi za svaku sekundu pesme. I imas od 3 do 5 MBT-a po MP3 fajlu. ETO RESENJA
P.S. Dodjes mi 50 dinara
ZeNoN:Pa namesteno mi je na mp3 ali ne pise mi encode to nego grab to.
A ovo dole na koliko treba da mi bude kb/s?
i jos nesro sta znaci ovo normalize (normalizovati)?