Audio karta

pura moca

Zaslužan član
Poruka
149.537
Treba mi dobra audio kartica za digitalizaciju LP ploča. Čitao sam da je Asus Xonar hvaljena među audiofilima. Zna li neko da li ova kartica može da se kupi kod nas?
 
Pa ne bi pogresio ni sa X-Fi Creative, barem za to sto tebi treba, e sad da li je ima na trzistu ne znam, al sigurno ima polovnih...mozda je ja budem prodavao, jos ne znam.
 
Pa druze stvarno ne znam kako je ta pomenuta bolja od Creativa. Ljudi pricaju pa pricaju, cim izadje nesto novo svi oma trce da kupuju, sve sami tehnomanijaci. Ja isto imam ovu i sasvim sam zadovoljan, CD komponenta ne moze da joj pridje cak i sa optickim kabelom. Ja je ne bih menjao jedino da mi gori pod nogama pa ono, hitnooo.
 
Ja posedujem E-MU 1616M karticu na njoj to jest na eksternom (dock) ima priključak za gramofon to jest predpojačalo za MM glave, inače se bavim time restauracija gr. ploča.

POZDRAV
 
Predpojačalo koje je ugrađeno u 60% slučajeva kvalitetniji od ostalih bilo eksternih ili u pojačalima ili resiverima pogledaj karakteristike na: http://www.emu.com/

Type: RIAA equalized phono input
Maximum level:
Professional: 60mV RMS
Consumer: 15mV RMS
Input Impedance: 47Kohm
Frequency Response (20Hz - 20kHz): +0.1/-0.3dB
Dynamic Range (A-weighted): 96dB
Signal-to-Noise Ratio (15mV RMS unbal input, A-weighted): 96dB
THD+N (1kHz, 15mV RMS input): -90dB (.003%)
Stereo Crosstalk (1kHz at -1dBFS): < -80dB



POZDRAV
 
Poslednja izmena:
Ja koristim jednu stariju zvucnu terratec ewx 24/96 i sjajno odradjuje posao. Inace u pitanju je stereo kartica koja je odlicna i za reprodukciju, ja bih ti je preporucio ali jako tesko ces je naci.
 

Back
Top