Audi a4 karavan 4x4

Ne mora tdi, ali ako ispadaju i fsi i tsi, sta onda ostaje od benzinaca...
Nista u quattro verziji ..Ti si ocihledno odlucio da ga kupiš kako ja vidim ..ako to zelis kupi brt da ti je srce na mestu.. Ja isto bi ali ne volim VW bezin program a dizela tih godina ne bih jer su presli jako puno ..Tako da nzn sta da ti kažem,nebi da te teram na zlo ..

Moze da se naleti i sa normalnim kilometrima. Evo ja pre neki dan naleteo na fejsu lik prodaje BME 2003 i ima stvarno 245k km i servisnu istoriju i kad sam ga proverio po tablicama takodje se poklapalo.
Audi je taj dobar a ako hoces dobar motor ne mora da bude common rail ali gledaj onaj sa 1,9TDI motorom mada ne znam da li su na taj motor stavljali 4x4 pogon a ako uzimas 2.0TDI onda obavezno sa 8 ventila a to je npr motor sa kodnom oznakom BPW.

Moze da se naleti i sa normalnim kilometrima. Evo ja pre neki dan naleteo na fejsu lik prodaje BME 2003 i ima stvarno 245k km i servisnu istoriju i kad sam ga proverio po tablicama takodje se poklapalo.
Audi je taj dobar a ako hoces dobar motor ne mora da bude common rail ali gledaj onaj sa 1,9TDI motorom mada ne znam da li su na taj motor stavljali 4x4 pogon
Izgleda da nisu, ne nalazim ga u katalozima.

Nista u quattro verziji ..Ti si ocihledno odlucio da ga kupiš kako ja vidim ..ako to zelis kupi brt da ti je srce na mestu.. Ja isto bi ali ne volim VW bezin program a dizela tih godina ne bih jer su presli jako puno ..Tako da nzn sta da ti kažem,nebi da te teram na zlo ..
Ma naravno da nisam odlucio, zato sam i postavio temu. Znam da audi vazi za kvalitenu marku, medjutim izgleda da je krs. Sad ne znam sta da uzmem.

Ma naravno da nisam odlucio, zato sam i postavio temu. Znam da audi vazi za kvalitenu marku, medjutim izgleda da je krs. Sad ne znam sta da uzmem.
Nije on krš, samo što od auta koji je star preko 15 godina i prešao ko zna koliko stotina hiljada kilometara ne treba da očekuješ bog zna šta, bez obzira na marku. Treba da znaš da pogon na sva 4 točka znači veće troškove i malo manji gepek tako da bih ti pre svega savetovao da se zapitaš koliko ti to stvarno treba. Među kolima s običnim pogonom imaš mnogo veći izbor.

Pa napiusah ti da ti clanovi nemaju pojma o autmobilima i da su imalipo par automobila a nikad Audi i sad slusas njih.
Audi je vrhunski automobil i jedan od najkvalitetnijih kako sa enterijerom tako i sa limarijom a motori su odlicni ali medju njima ima onih koji su i malo bolji.
Zato sam naveo onaj sa 8 ventila jer se odlicno pokazao.
Ako ces karavan sa 4x4 pogonom po meni je najbolja opcija Skoda Oktavia ali u izvedbi Scout. Ona takodje ima 2.0TDI motor ali sa BMM kodnom oznakom i taj se motor takodje jako dobro pokazao.
Ovi sto su ti rekli da Audi ne valja i ne znaju kodne oznake ali znaju da je los.
Lupetaju jer o kolima ne znaju mnogo i svo njihovo znanje je procitano sa interneta.

Pa napiusah ti da ti clanovi nemaju pojma o autmobilima i da su imalipo par automobila a nikad Audi i sad slusas njih.
Audi je vrhunski automobil i jedan od najkvalitetnijih kako sa enterijerom tako i sa limarijom a motori su odlicni ali medju njima ima onih koji su i malo bolji.
Zato sam naveo onaj sa 8 ventila jer se odlicno pokazao.
Ako ces karavan sa 4x4 pogonom po meni je najbolja opcija Skoda Oktavia ali u izvedbi Scout. Ona takodje ima 2.0TDI motor ali sa BMM kodnom oznakom i taj se motor takodje jako dobro pokazao.
Ovi sto su ti rekli da Audi ne valja i ne znaju kodne oznake ali znaju da je los.
Lupetaju jer o kolima ne znaju mnogo i svo njihovo znanje je procitano sa interneta.
E to, bas mi je bilo cudno da audi toliko ne valja.
I naravno, svestan sam da od automobila sa tim godistem ne mogu da ocekujem mnogo, ali eto ja trenutno vozim polo 1.4 55kW iz 2000. i stvarno me lepo sluzi, redovno ga odrzavam i to je to.

Back