Audi A4 avant?

Heh da sam za tu cifru mogao da ga popravim mislim da bi ga i dan danas vozio. Meni je Roksped trazio 6000€ za a6 mjenjac

Tu nesto gadno nije kako treba.

Kod Stevanovica koji se inace snabdeva u PORSCHEu sa rezervnim delovima TAUSCH verzija (originalni ali repariran u audiju) je za A6 iz 2002 kostao nesto oko 3500eur ali nije bilo potrebe za tim nego samo za zamenu procesora. Cela igranka je bila 1350eur.
Gde su oni nasli 6000 ????
***** li ga

Tu nesto gadno nije kako treba.

Kod Stevanovica koji se inace snabdeva u PORSCHEu sa rezervnim delovima TAUSCH verzija (originalni ali repariran u audiju) je za A6 iz 2002 kostao nesto oko 3500eur ali nije bilo potrebe za tim nego samo za zamenu procesora. Cela igranka je bila 1350eur.
Gde su oni nasli 6000 ????
***** li ga

Ma pojma nemam, lopovska bre posla, ljudi su jedni i jedini ovlasceni uvoznici i distributeri VW i Audi vozila pa im se moze. Ja sam tog audija prodao takvog jer nijesam imao volje da se cimam vise sa tim.

Recimo dans sam bio u jednom kao servisu koji radi samo nemacki program i testira iste automobile,.Audi ovaj novi a4 automatik nema vise tiptronik vec S-tronik menjac(sto neznam ucemu je razlika),i rekao mi je da je passat sa tiptronikom bar do sada dosta izdrzljivili od ovog audijevog ali da nemora da znaci,sve zavisi ko i kako vozi.

Back