audi a3 problemi

• Začetnik teme Začetnik teme spar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

spar

Primećen član
Poruka
858
na audiju a3 p8 2.0 tdi kad dam kontakt gore lampice od grejaca.esp flesa od rucne vlesaju svi pokazatelji automatskog menjaca kao i upozorenje na displeju kocnica. motor vergla ali nece da upali jel imao ko takav proble? ovo me interesuje posto ne mogu da ga vozim pre nego dovedem majstora da ga dijagnosticira

na audiju a3 p8 2.0 tdi kad dam kontakt gore lampice od grejaca.esp flesa od rucne vlesaju svi pokazatelji automatskog menjaca kao i upozorenje na displeju kocnica. motor vergla ali nece da upali jel imao ko takav proble? ovo me interesuje posto ne mogu da ga vozim pre nego dovedem majstora da ga dijagnosticira
Imas li struje dovoljno ako imas tesko za reci bilo sta ,auto nece da upali e sad sta je jbm li ga moze biti 1001 stvar ...Bez diagnostiske tu nema razloga čačkati ..

1000 stvari tu moze da bude problem

Dizelasi danas su komplikovani i vrlo teski za odrzavanje . I preskupi

Ne daj boze da ti rikne uljna pumpa taj auto mozes da bacis , jer kad se to desi crkava turbina, onda ulje iz turbine iscuri u motor i dodje do totalne havarije motora, pokrive se ventili itd. Narocit problem sa uljnom pumpom imaju 2.0 TDI motori. Pametni ljudi cesto stavljaju uljnu pumpu od 1.9 TDI koji nema te probleme.

Al ko sto rekoh oteraj kod nekog dobrog majstora koji radi dizele , jer tu mnogo stvari moze da bude, zacepljen egr dpf itd. Svasta bas.

O da a benzinci su tako jednostavni da skines poklopac vazdusnog filtera i sipas malo benzina i upalis.:D
Davno proslo vreme i sad su se izjednacili po komplikacijama i imaju i egr ventil i klapnu gasa i lambda sonde i to vise komada i turbine i plivajuce zamajce tako da mani se Tihi corava posla i ne zbunjuj ljude na forumima.
Ovde jedino dijagnopstika moze da pomogne i ne pokusavaj da upalis motor nego dovedi majstora sa dijagnostikom.

Nemoj ni da zoveš majstora ako nemaš barem 500 evra u džepu to ti je moj savet kada su u pitanju ti razvaljeni dizelaši koji se sa EU otpada otkupljuju po kilogramu i uvoze kod nas pa prodaju kao NOV, NOV, NOV.

I moja baba bi mogla da prodaje kola stara 5 gidina ii i mladja tj 2020 godste sa pravom kilometrazom.
Neka prodaju ono sto narod moze da priusti sebi tj starija kola od 10 godina sa pravom kilometrazom pa da ih onda vidimo.

Imam isti problem, ako je uspeo ko da otkloni moze li savet? Hvala

Back