Izvini za mesanje!!! Potpuno si u pravu. Nisam namerno!

Malo se zekim za tim, ali kada bih htela da oformim jedan, vrlo bih rado primila i tebe za suigraca!! Odbojka na pesku, sta kazes?
Cestitam na prvom koraku za dolazak ovamo!!! Zelim ti puno srece !!!
Kartoncic vakcinacija - sa obzirom da ovde svi mi uglavnom dodjemo da ostanemo, a ne samo da proputujemo i cuvamo decu, svaki put kada komentarisem nesto ovog tipa se odnosi na bilo sta sto ce ti zatrebati kada legalno ostanes ovde.
Ne, za vreme programa ti niko to nece traziti nijednu od ranije navedenih stvari, ali ako pretrazis forum i vidis sta se meni izdesavalo nakon programa, videces da mi je i to bilo bilo potrebno.
Recimo, banalan primer, ako ikada budes aplicirala za zelenu kartu ovo ce ti trebati ili ces dobiti vakcine nanovo. U sklopu je onog lekarskog pregleda koji saljes u zapecacenoj koverti koji nesmes da otvoris i sl.
Meni je sada to bilo portebno za skolu. Samo volim da isplaniram sve par koraka unapred i da budem spremna za "ovo bi moglo da zatreba". I zatrebalo je. Bar meni.
U svakom slucaju, sve sto sam ikada ovde napisala je proizaslo iz mog licnog, ili iskustva nekoga ko mi je veoma blizak pa sam se ponadala ce nasa iskustva pomoci onima koji nisi prosli kroz iste situacije kao i mi.