Da ne ureknem dugo sam cekala i cini mi se da je ovo prava stvar.
Naravno najpre su se malo bunili zbog vremenske razlike ali konacno me je Lori pozvala. Divno smo se ispricale i poslala mi je slike - predivna su porodica. Decica su im bas zlatna. Super su aktivni. Najvise vole da budu napolju, na plazi, vole da putuju i da kuvaju. Izgledaju svetski. Nisu debeli Amerikanci. Vrlo su fit. Ona ima 37 godina (ocekivala sam da je mnogo mladja, a on ima 50 god) Deca su im od 3god. ( cak sam i sa tom malom malo popricala telefonom) i mladja cerka ima 8 meseci. Ma sve mi izgleda vrlo cool. Lori me pita sta volim da jedem, sta bih volela u Californiji da vidim. Prica mi da u tom mestu ima 18 Au Pair- ki. Inace mesto je na sat vremena voznje od L.A-a. Ona kaze da oni idu na pozorisne predstave i druga dogadjanja u L.A. Ma jednom recju aktivni, i cini mi se da su idealni za mene. Videcemo jos cemo se dopisivati. Lori mi trazi jos slika, pita me kakva sam po pitanju cistoce ( a ja inace vrlo pedantna) vidim da joj je to jako bitno ( znaci nisu neki strokavi i aljkavi.
Dakle sve izgleda idealno i nadam se da ce tako i biti na kraju

Cucemo se jos jednom u toku ove nedelje na njeno insistiranje i naravno Lori zeli da sto pre stignem kod njih jer imaju velike planove za leto. A da , nisam rekla ona je ticerka engleskog pa ima vise vremena u toku leta -raspust i to. Meni ce odgovarati taman da bude tu dok se uklopim sa decom. A devojcice su im seceri

Pozdrav i drzite mi fige