Ja sam promijenila nekoliko porodica u toku 1 godine .Ustvari ovo mi je peta porodica.I meni su govorili ako odbijem porodicu poslace me kuci ,,ja sam odbila i nisu mi vise nudili ali sam se angazovala ,,a i moja host porodica takode .Zvali smo agenciju svaki dan.Moja host mom je zvala direktora agencije i rekla da nije fer da mi ne nadu porodicu jer sam jako dobra au pairka i da nije lako naci au pair koja ce se dobro brinuti za djecu a posebno za blizance kao ja.Direktor je rekao da ce mi naci i da se ne brinem.I nasli su mi sadasnju porodicu ,opet 3 djece blizanci i 6 ogodisnji djecak.Meni su ovo vec treci blizanci tako da sam se navikla a i volim to.Ali iako sam mijenjala puno porodica sve su porodice dale predobre preporuke a i agencija je rekla isto to.Jer ja nisam mijenjala porodice zbog djece nego zbog roditelj i iskoristavanja sto se tice radnog vremena..Cuvati blizance je jako tesko ali poslije postaje lakse samo malo strpljenja,I mene moji ponekada sada udare nogom i placu kada mijenjam pelene.To je normalna stvar.
Porodica mi je ponudila da ostanem kod njih i da studiram online i da radim za njih.10 $ po jednom djetetu.Ali ja sam cula da ne mogu studirati online i dobiti vizu.Tako da cu pokusati u nekom 2 statu posto je ovdje preskupo.![]()
Zaboravih ( posto vidim da si online) da ti se pozalim ,ja sam odbila jednu porodicu i evo vec 10-12 dana mi se niko ne javlja. Zapravo mi pise na profilu da je jedna porodica bila zainteresovana ali no intervju...mozes li mi pojasniti to malo. Jer zapravo do intervjua nije ni doslo samo ljubazno pismo da mi oni ne odgovaraju i jos ljubaznije od njih da se zahvaljuju i zele mi uspeha u pronalazenju host porodice.
Dakle intervjua nije bilo jer smo tako obostrano hteli
Pisi i thanks

.I meni su govorili ako odbijem porodicu poslace me kuci ,,ja sam odbila i nisu mi vise nudili ali sam se angazovala ,,a i moja host porodica takode .Zvali smo agenciju svaki dan.Moja host mom je zvala direktora agencije i rekla da nije fer da mi ne nadu porodicu jer sam jako dobra au pairka i da nije lako naci au pair koja ce se dobro brinuti za djecu a posebno za blizance kao ja.Direktor je rekao da ce mi naci i da se ne brinem.I nasli su mi sadasnju porodicu ,opet 3 djece blizanci i 6 ogodisnji djecak.Meni su ovo vec treci blizanci tako da sam se navikla a i volim to.Ali iako sam mijenjala puno porodica sve su porodice dale predobre preporuke a i agencija je rekla isto to.Jer ja nisam mijenjala porodice zbog djece nego zbog roditelj i iskoristavanja sto se tice radnog vremena..Cuvati blizance je jako tesko ali poslije postaje lakse samo malo strpljenja,I mene moji ponekada sada udare nogom i placu kada mijenjam pelene.To je normalna stvar.

prvo se napatis, i onda dodje princ i vi budete sretni do kraja zivota hahahha