Sanja'87
Početnik
- Poruka
- 43
Dobrodošla LubicaLjusha
per aspera ad astra Hvala na ovako lepo prenešenom iskustvu
Znači nam svaka dodatna informacija i savet
Devojke meni se polako poklapaju kockice, našla sam porodicu iz New Jersey-a
Očekuju svoju prvu bebu u julu, ali bi da dodjem već u junu, da se upoznamo medjusobno i da čekamo bebu zajedno
Tata gotovo da nikad nije kući, mama je agent prodaje nekretnine, tako da nema fiksno radno vreme, a imaju i stan na Menhtenu koji bi mi bio na raspolaganju kada imam slobodan dan
Sve zvuči presjajno da bi bilo istinito, a plus dečkić mi je tamo, što im nisam rekla... osećam grižu savest ali mislim da bi dobila pedalu da tako nešto kažem, pa ako me izaberu i ako sve bude ok, vremenom reći, ili ću kao iznenada nekoga upoznati tamo
Sve u svemu, eto i meni se nešto pozitivno dešava konačno! 
nlove jesi li ti beše isto mečovala sa nekom porodicom u blizini NY ili sam te opet pomešala sa nekim?
per aspera ad astra Hvala na ovako lepo prenešenom iskustvu
Znači nam svaka dodatna informacija i savet
Devojke meni se polako poklapaju kockice, našla sam porodicu iz New Jersey-a
Očekuju svoju prvu bebu u julu, ali bi da dodjem već u junu, da se upoznamo medjusobno i da čekamo bebu zajedno
Tata gotovo da nikad nije kući, mama je agent prodaje nekretnine, tako da nema fiksno radno vreme, a imaju i stan na Menhtenu koji bi mi bio na raspolaganju kada imam slobodan dan
Sve zvuči presjajno da bi bilo istinito, a plus dečkić mi je tamo, što im nisam rekla... osećam grižu savest ali mislim da bi dobila pedalu da tako nešto kažem, pa ako me izaberu i ako sve bude ok, vremenom reći, ili ću kao iznenada nekoga upoznati tamo
Sve u svemu, eto i meni se nešto pozitivno dešava konačno! 
nlove jesi li ti beše isto mečovala sa nekom porodicom u blizini NY ili sam te opet pomešala sa nekim?
Da da, tata je u toku nedelje u tom stanu na menhetnu, jer tu negde radi, a vikendom je u New Jersey što znači da jeste mi stan na raspolaganju samo vikendom. Al' dobro, stan mi je najmanje bitna stavka, za sad
Izvinite ako vam ja sad ovako detaljišem, i pitam svašta, i pišem sve, ali bi mi stvarno značilo i vaše mišljenje, pogotovo vas koje ste već tamo, ili ste ovo već prošle... A mi koje tek treba da idemo, ne možemo da budemo sigurne 100% dok ne odemo 
Jel obično kad dogovorite sa porodicom sve detalje i finese, to da ste se machovali oni tamo nešto podešavaju na svom profilu, ili se čeka opet agencija da to odradi i proveri???
Pomagajteeeeeeeee
A da a ta porodica me i dalje drži na interviews...?
Kad to završiš posle će ti biti veslo
I da, ja sam se dosta i cimala oko tog famoznog videa, i snimila ga, izmontirala kako valja, baš je ispao fino, kad nikako nismo ni ja ni brat uspeli da ga ubacimo i prebacimo na odgovarajući format, tako da neće da mi ga učita nikako... tj. piše kako sam ga uspešno ubacila, i onda ga jednostavno nema na mom profilu!! Tu sam se mnogo nervirala, al' vidiš javljaju mi se i bez videa, tako da nije presudan, a on me je najviše brinuo 

Mada i to ti je čista formalnost
zzz