ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Znam,znam,odvratan sam....Nadal je izgubio vec u 1/8 finala! E ovo je sad postalo interesantno....Nisam gledao mec i bas mi je krivo,ali u prva tri meca se videlo da Rafa ne igra svoj najbolji tenis i to je to....E sad..problem je sto ga ni Federer ne igra + sad ce igrati pod jos vecim pritiskom!

Sad se Federeru otvara sansa karijere...Teniskog zivota...Ako je sada ne iskoristi,nikada nece i to je i on savrseno svestan (bar mislim).Sad ima da igra sa Hasom,ako ga dobije,Rodik ili Monfils....Covece,realno je da do polufinala on nema pravog protivnika..Bar ne bi trebalo....A tamo.....KO zna? Mozda cak i Conga ili Del Potro?

Bice interesantno sutra :D

Tek kad vidim ove sto se krste "kako od Soderlinga" vidim ko sve ovde komentarise i kad treba i kad ne treba...
Covek em igra kao nikad do sada, em ne lezi Nadalu nikako... setite se Wimbledona pre dve godine...
Jedini mu je RS tada "rekao" ono sto je iritiralo sve tenisere, a to je ona njegova "priprema" za servis od po 40 sec. ...
Tada se provukao, sada glatko dovidjenja.
Naceli su ga Nole i RF, ovo je bio logican sled... Nicija nije do zore...
Sad samo nizbrdo. Polufinale W. bi mu bila puna kapa... Posebno nakon ovoga.

Sve je to lepo. Samo sto je tog Soderlinga koji mu ne lezi Rafa unesrecio pre par nedelja u Rimu sa 6:1. 6:0.

Mozda mu je pozlilo.

stretcher.gif

Juce sam rekao da ne pratim tenis i nisam, ali me zanimaju tokovi van teniskih terena... :)
bacim oko na Livescore i imam sta da vidim: Mara-Shara prosla.. :o

pitanje: da li je neko video Djoku u njenom box-u??? :think: :maramica:

Federer ako sad ne osvoji nikad nece sve mu se lepo namestilo....Samo mislim da ce finale biti Marej/Federer.....I onda je vreme da se Federer osveti....:lol:

RAFAEL NADAL: Well, is not my best day today, no? I am not very happy. That's true, no? You know, is tough always losing in a GrandSlam, especially in one Grand Slam where you have the better chance to win thanthe rest than the others.
But I did. I did very well on Wimbledon and in Australia,and semifinals last year in US Open. Ihave to be confident on myself to keepgoing, keep working.
If I lost today, it ‑‑ well, the preparationmentally, I don't know, it wasn't perfect, no?
So I have to work harder to be readyfor the next big events.

Jednom je moralo da se desi,idemo dalje! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back