ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ludaka su bre u toku prenosa ucili da se prvo cita broj sakupljenih poena onoga ko servira, a tek posle od onga ko prima servis.. radio je to tako sto je uvek prvo citao veci broj :lol:

cuo sam ga i kako je (bar 3x) nazivao prvi servis- prvim setom!

ja sam mislio da od onoga koji je radio prenose pre ovoga i koji je to izgleda radio iz wc-a.. ne moze gore.. zaebah se.. :confused:

ima bisera dosta,jadni komentatori.....preterasmo
stvarno smo stoke sto ocekujemo od javnog servisa (koji od nas mesecno ubira pola soma, pritom ne odustajuci od kinte od reklama i pustanja serija koje mnogi znaju napamet) coveka (da ne idem predaleko i da ne kazem komentatora) koji ume da cita rezultat... :whistling:

Meni samo nije jasno zasto je Hjuit izlazio na teren...igrao je protiv prosjecnog igraca a jedva je izvukao par gemova...
Publika se nije naplaudirala u prva dva seta...vrlo dosadan mec...
Poslije 2-0 u setovima samo sam izgasio televizor...mogao je da preda mec, nije trebalo da se vuce po terenu...

Samo cekam covjeka koji ce biti motivisan protiv Rafe(za sada je to samo bio Daniel, ali nije imao dovoljan kvalitet za ratnika koji stoji na osnovnoj liniji sa stitom, bez maca)...ima da ga potuce sa 3-0...Rafa mi uopste ne izgleda spreman...
Sad me zivo interesuje sta moze Soderling...nije on slucajno pobijedio Ferera...vjerujem da cu gledati rat...

A Hjuita sa onakvom igrom treba slati u kvalifikacije...ne zasluzuje da bude medju najboljima...

P.S. Marej je opasan na svakoj podlozi...

@Dr.Jekyll
Prevario sam se opasno... Pojma nema;)

Da,Tijanic mi uzima pola soma mesecno,pri tome saljuci totalne amatere da prenose meceve...Gledam,tj. ne gledam Zikinu sarenicu,filmovi stari X godina + los izbor i tako dalje....

Inace,treba gledati Soderlinga sa Rafom...To moze biti interesantan mec..Ali zaista!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back