ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ne vredi da se cimam do pariza, kad cu cim stignem morati da se vracam ovde da popricam sa nasim komentatorima... :lol:

al sad kad vidim ovaj post iznad... mozda i nije losa ideja... :mrgreen:

Užasno me iznerviralo ovo prekidanje meča. Gospoda treba da znaju da ako već zakazuju meč u vreme kada će sigurno pasti mrak treba obezbediti svetla,pa da se lepo gleda i igra to isto veče, a ne secanje pa igra pet dana..jer je pao mrak..

@Giovanna
To se desava vec godinama...hiljade meceva se ostavljalo za iduci dan...
Nije Novak prvi kojem se to desilo...
Uostalom, moci ces da gledas Novaka...i danas, i sjutra;)

@Giovanna
To se desava vec godinama...hiljade meceva se ostavljalo za iduci dan...
Nije Novak prvi kojem se to desilo...
Uostalom, moci ces da gledas Novaka...i danas, i sjutra;)

Ma ne kažem ja zbog Novaka nego uopšte. Još pamtim kad je Novak igrao dva meča u jednom danu...Treba popraviti organizatorske greške, (jer znam da ih briga je ko kada igra) i promeniti nešto..Jer nijer isto kad imaš ceo dan odmora ili samo pola dana..

ja ne znam sta se novaku vise svidja... mozda je njemu cak i manji napor podeliti mec na dva dana pred mech koji je onog 3. dana.....

znam da nije novak izuzetak kome nesto novo sad uguravaju kao... ali se slazem da je ovo malo bezveze... zasto da ne bude svim igracima isto kada je vec sigurno to moguce.... a na kraju krajeva, nije fora ni zbog publike koja placa karte i zbog koje (uz onu televizijsku) sve to i postoji...

@Giovanna
Nijesu organizatori krivi sto su ostali mecevi zavrseni kasnije nego sto je bilo planirano...
Ne mozes da znas koliko ce neki mec da traje...
Nemaju vise Philip Chatrier terena...da bi Novak mogao na nekom drugom ranije da odigra...

@polarni meda
Pa i jeste svima isto...ovog puta je Noletu mec odlozen...
Sjutra ce biti Rafi...
Potpuno normalne stvari...

A sto se tice navijaca...nemoj za njih da brines...
Ako mogu po najvecem suncu da ispune tribine...vjeruj mi, nije im problem da dodju sjutra da vide Noleta...:D

Nije normalno da odlazu, kada imaju 20 terena, i bas zbog toga sto ne znaju koliko ce trajati koji mec, a oni stavljaju svoje anonimuse na glavne terene, a onda bolji igraci cekaju njihove meceve :)
Da nema terena, pa da shvatimo, ovako je veliki propust...

Užasno me iznerviralo ovo prekidanje meča. Gospoda treba da znaju da ako već zakazuju meč u vreme kada će sigurno pasti mrak treba obezbediti svetla,pa da se lepo gleda i igra to isto veče, a ne secanje pa igra pet dana..jer je pao mrak..

Upravo tako. To bas nije ni regularno. Recimo prekljuce ona neka Slovakinja ili sta je vec vodila 1-0 proviv onog Venusa Vilijams i naravno mec prekinut i nastavljen sledeci dan i Venus pobedi 2-1 .....da nije bilo prekida verovatno bi pukla.

Rafa maestralan :klap::klap:

Nakon dva nesto slabija (ali sasvim dovoljna) meca danas je Lejtonu pokazao ko je ultimativni kralj sljake,poslavsi poruku i onima koji ce mu sledeci doci na levicu!!

A mislim da Akasuso nije svestan da je mogao oljustiti ''prvu pretnju Nadalu'' sa 3-0 :dash:

A nije mi bas jasan izbor Eurosporta

Dok je Rafa jurio rekrodnu 30. uzastopnu pobedu na Rolan Garosu mi smo gledali Safina i coveka kojeg niko nikad pre video nije. Jeste on Francuz i jeste ovo francuski kanal ali se valjda zna prioritet

Nebitno,bas sam osetio olaksanje kad je mirni,povuceni Marat,koji je inace u sjajnoj formi,ispao i tako olaksao Rafi put do titule... mnogo ga se plasio :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back