ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima da odem u Francusku da bijem onog Safina:
1. sto sam izgubila 4.5 sata gledajuci kako se vraca a zatim gubi dobijen mec:evil:
2. sto se ugojio i osisao:besna::dash::sad2:

koliki som mora da bude onaj koji o tome odlucuje, pa da daa komentatoru koji ne zna ni rezultat da cita (cita 30:15 umesto 15-30 svaki put) da prenosi tenis!!?!!?!? i koji umesto "prvi servis" vise puta govori "prvi set"!?!? :evil:

nisam neko ko jedva ceka da pljuje.. ali ovi su bre bednici najbedniji!

ja ne mogu da verujem da i dalje postoje igraci koji gube od federerove silom uspavane face, cak i posle toliko godina fedovog gutanja nadalove prashine (od kojih to poslednje 2 radi odpozadi; tj. sa 2. mesta)...

Boga mi,odgledah dobar deo meca...ne znam sta da kazem,ili Fed lsoe igrao ili je ovaj bas razbijao. Mada,mora se priznati da je Akasuso pogadjao linije,cinio cuda u prva tri seta....Ali!!!

Funk that igraca koji ne mzoe da igra vise od 3 seta.Akasuso se pokazao da nema snage,ni fizicke ni mentalne da odigra do kraja,ako treba i 5 setova..Dakle....Ko ga sljivi :p :p :p

Sad ide jos jedan manje vise protivnik...A posle toga,1/8 finala i vec ozbiljniji mecevi :)

Inace,puce Viktor samo tako :(

pa, vreme mu je... :lol: ali ako ne uspe sa ovim (kao i skoro svakim) zrebom do 1/2f.. vreme mu je za povlacenje....

a novakov raspored je tako divno napravljen da sluuucajno ne zavrsi danas svoj posao...
jos ako padne kisa.. mogu i zurkicu da naprave.... :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back