ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Huan Martin del Potro lako je savladao Mikaela Ljodru u tri seta 6:3, 6:3, 6;1 i u drugom kolu Rolan Garosa sastaće se sa Viktorom Troickim.

Plasman u narednu rundu obezbedili su Žo-Vilfrid Conga, Tomi Robredo, Huan Karlos Ferero, Gael Monfis, Filip Kolšrajber... Markos Bagdatis eliminisan je na startu turnira od Huana Monaka posle tri seta 6:3, 6:2, 6:4.

Conga je u prvom kolu pobedio sunarodnika Žilijena Benetoa rezultatom 3:1, po setovima 6:4, 3:6, 6:3, 6:4. Francuz će se u narednom kolu sastati sa Huanom Monakom.

Najzanimljiviji meč dana odigrali su Huan Karlos Ferero i Ivan Ljubičić. Španski teniser je slavio posle tri časa i 28 minuta rezultatom 3:2, po setovima 2:6, 6:4, 6:4, 3:6, 6:3. Hrvat je bolje servirao, imao 23 vinera više, ali i 23 neiznuđene greške više. Ključni je bio šesti gem petog seta u kojem Ljubičić nije sačuvao prednost od brejka.

Kompletni rezultati:

Huan Martin del Potro – Mikael Ljodra 6:3, 6:3, 6:1
Mark Žikel – Rajner Šitler 6:0, 6:0, 6:4
Andreas Bek – I. Navaro Pator 7:6, 6:4, 6:1
Viktor Krivoj – Simon Greul 6:1, 7:6, 6:2
Filip Kolšrajber – Bernard Tomić 6:1, 6:2, 6:2
Tomi Robredo – A. Manarino 6:2, 6:1, 6:2
Sergej Stahovski – B. Dabul 4:6, 7:5, 7:6, 6:3
Gael Monfis – Bobi Rejnolds 6:2, 6:3, 6:1
D. Himeno-Traver – E. Korolev 6:4, predaja
Huan Karlos Ferero – Ivan Ljubičić 2:6, 6:4, 6:4, 3:6, 6:3
Maksimo Gonsales – Mardi Fiš 6:3, 1:6, 6:4, 7:6
Andreas Sepi – Giljermo Garsija-Lopes 6:3, 6:3, 6:1
Žo-Vilfrid Conga – Žilijen Beneto 6:4, 3:6, 6:3, 6:4
Huan Monako – Markos Bagdatis 6:3, 6:2, 6:4

izvor: b92-sport

Marej nema pojma da igra na sljaci! a i na travi nije nesto bolji, njemu samo na betonu ide, a posto je Nole ponovo igra odlicno, kad prenese tu formu na beton, Marej ima da kuka i kuka. Samo sa bodovima na betonu, nikada nece biti 1, a sumnjam i drugi.

Boga mi,bio jedan igrac zove se Nadal...Do pre 3 godine igrao je samo i iskljucivo na sljaci i bio je ubedljivo drugi,tako da...Nemojmo nikad podcenjivati igace koji znaju samo na jednoj podlozi da igraju ;)

E pa Janko,ako je za verovatni voditelju,sledeci me igras sa Rodikom...Ako Rodik ne poludi,obzirom na to kako je igrao u Madridu,decace,imas dobre sanse...A onda u 4 kolu,tj 1/8 finala,kud pukne da pukne... :D

Marej je igrac,koji po meni,jos nije spreman da ide do kraja na GSu. Ne bi me cudilo da rikne u sledecem kolu.

Jankov najveci problem je,pored igre protivnika,on sam. Ako hoce,on uvek moze...Bar da namuci. Inace,dobiti Rodika nije lako nigde,tako da ako to uspe..RESPECT. A Ako i slucajno dodje do duela sa Marejom,to ce ili biti lagana pobeda Mareja(zbog Jankove nervoze) ili opet neki maraton.

Ljdui,gledajte na drugom Vemica,u ovom mecu dubl dobija totalno drugaciji oblik,sjajan mec!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back